znaci ipak ironija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostGavrilovic nije kalibar ni za ovakav Partizan i nekoliko godina je stariji od Pecarskog, tesko da bih ga nazvao velikim talentom.
Ja mislio on 95 godiste, kad ono 93.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by djuras View Postzamolio bih te da mi se ne obracas tim tonom i klinackim forama
ako imas problem raspravi ga sa moderacijom
edit: I daj malo gramatike, malo bar, neki zarez, veliko slovo, tacku, ne mogu bas lepo da razumem kad napises veliki post.Last edited by mark !t zer0; 06-10-17, 11:56.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostNema problema, cim argumentujes svoje misljenje i predvidjanje dominacije Obrada Tomica, za koga licno mislim da je tezak panj.
1. imam oci
2. gledao sam ga
3. mislim da je fizicki jedan od najjacih igraca u aba...ako ne i najjaci
4. mislim da ce u ovoj konkurenciji to biti sasvim dovoljno za dabl dabl u proseku
Comment
-
Originally posted by djuras View Postu cemu je problem?sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostProblem je sto mislis da je zanimljivo ovo sto radis, i da mozes da pises sta god pozelis bez ikakve argumentacije i onda kada te neko pita zbog cega tako mislis, ti kazes da imas oci i da si ga gledao. Takodje je problem sto pises bez ikakvih znakova interpunkcije, sto je ovde znalo da bude kaznjivo. I najveci problem je sto to niko ne kaznjava, nego se dozvoljava sve to uz argumentaciju da tu nema "T" od trolovanja."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostDobro, i ja samo iskazujem svoje misljenje da u postu ima trolovanja. Prestacu da ga proganjam, nije problem."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment