Veceras startujemo u Evrokupu protiv Albe iz Berlina u 20h(prenos na SK1). Apsolutni smo autsajderi, kako veceras tako i u grupi. Na gostovanjima se moze desiti da ne pretstavljamo ama bas nikakvu pretnju, bar kako trenutno situacija stoji, mada valja sacekati da vidimo da li cemo dovesti nekoga u reketu. Ocekujem samo borbu ovih mladih igraca i da rastu iz meca u mec. Ziveo Partizan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja bato gledamSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostAu koja je ovo divljina ,odbrane bez u napadu sve privatnici,pa kod koga dodje zapali trojku“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Muta je cirkusant, a ne trener i sa njim nema rezultata (osim ako mu se ne obezbedi budzet kao u najboljim godinama u Kragujevcu). Jedino sto ume je da nabije statistiku svojim najboljim igracima, najcesce plemejkerima, ali to ima i drugu stranu, a to je neigranje odbrane.
U Kragujevcu su Pavkovic i Simon, pa Capin i Markovic, pa White, ranije Lee imali brutalne brojke, ali odbrana i skok nisu postojali.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostMuta je cirkusant, a ne trener i sa njim nema rezultata (osim ako mu se ne obezbedi budzet kao u najboljim godinama u Kragujevcu). Jedino sto ume je da nabije statistiku svojim najboljim igracima, najcesce plemejkerima, ali to ima i drugu stranu, a to je neigranje odbrane.
U Kragujevcu su Pavkovic i Simon, pa Capin i Markovic, pa White, ranije Lee imali brutalne brojke, ali odbrana i skok nisu postojali.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMutine najbolje godine su bile mnogooo pre, ali svejedno mlad si pa ne znaš da je bio i prvak Jugoslavije. Reći za trofejnog trenera i osvajača zlatnih medalja sa mladjim selekcijama da je cirkuzant je baš onako ruzno.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by djuras View Postcestitam novog preCednika
sad stize Samardo, plus jos 1-2 pojacanja“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment