Хахахахахаха какав циркус. Изашао на драфт корејске лиге. ЈЕ БО ТЕ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
On se za to prijavio jos u maju, znala je Uprava u sta se uvlaci i da su oni njemu opcija B.Imaju Koreanci ogranicen broj mesta za strance, pa zbog toga i pretplacuju.Nema on nikakvu obavezu da sledece sezone igra za njih, ali ovako kada pogledas ako im je glavni pik kako da odbije tako velike pare.
Comment
-
Одоше Цветковић () и Мурке, преносе Новости. Цветковић код Аранитовића у Манресу а Мурић у Банвит.
Цветковић ладно тражио раскид уговора.Last edited by Урош94; 26-07-16, 15:22.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Урош94 View PostЦветковић ладно тражио раскид уговора.
Comment
-
Originally posted by Урош94 View PostКо каже да је смак света? Само нисам очекивао ово и то је то.
Ok, polako, ima jos vremena, mislim da za sada radimo dobre stvari, samo da se vec jednom potpise Rakicevic. Onda moze polako da se krene na strance.
Comment
-
Tek nas cekaju lose vesti.
Svako ko se nada da cemo biti konkurentni u narednom periodu taj je, jbg, naivan i romantik.
Samo da Dzile ostane, da bar jedna zdrava stvar bude u klubu. Ukoliko i on ode, morace i basket da se svede na nivo emocija koje osecam prema fudbalu.
Comment
-
Zna se da ce da se juri kvalitetan plej na kecu i da ce da bude bolji igrac od Vilsona.Cvetkovic ne zeli da bude rezerva.Verovatno se to do sada zataskavalo.Cekamo septembar i oktobar, pa se moze suditi o prelaznom roku.Posle mozda dodju jos jedan ili dvojica igraca.Dva pleja, bek i centarska linija.
Edo je ocekivano napustio Partizan.
Edit:Zaboravio sam na krilo.Last edited by Ricma; 26-07-16, 23:38.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostTek nas cekaju lose vesti.
Svako ko se nada da cemo biti konkurentni u narednom periodu taj je, jbg, naivan i romantik.
Samo da Dzile ostane, da bar jedna zdrava stvar bude u klubu. Ukoliko i on ode, morace i basket da se svede na nivo emocija koje osecam prema fudbalu.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostCim je Cvele otisao (iako ga ne mirisem) sve mi je jasno... Ne znam na koji nacin cemo naci pleja amera i domaceg bekapa. Evo spominje se nesto sto se odaziva na prezime Ratkovica?!
Ukoliko se dovede dobar stranac na jedinici, nece se mnogo osetiti njegov odlazak. Moze i neki sasvim mladi igrac da ga zameni. Ako dovedu Ratkovicu, onda su totalni kreteni.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostPo onome sto sam ja procitao svaki igrac u Partizanu ima pravo na raskid ako mu se duguje vise od dve plate, Cveletu se dugovalo tri.Verovatno cifra nije velika, Edu se duguje preko 100000 evra.
Comment
Comment