Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
TK:
All I can say is God is good.. #GreatWinPartizannnnnnnnnn
Je l' ide sesti u Evrokup i ima li sledeca utakmica bilo kakav znacaj za Ukrajince? Inace, CSKA ce ici u zadnjem kolu na pobedu kako bi bili drugi, jer ce Barca gotovo sigurno dobiti Budivelnik.sigpic
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostMoralo se vratiti: egal sa Barcom tamo, egal sa Budjavima tamo, vec dobijena u France...
Koje crno pustanje, Sipahi pocne da brlja on ga vadi. Bo, ej Bo umro do kraja da odigra a ne neko od ostalih da pusta.
Imali smo srecu koju smo zasluzili fantasticnim radom. Nadam se samo da je nismo ispucali i da cemo proci dalje, mnogo je vazno da uzmemo sad pare od TOP16.sigpic
Comment
-
Nemam reci ,zanemeo sam zbog srece, divljenja, bunila kako smo odigrali (1,3,4 cetvrtinu)
i na kraju
Nema sumlje da ce zbog svih "sranja" koja su nas zadesila Zo,Gagi,Bogran i T.K. postati najvece zveri eurolige.
I kada odu iz Partizana u Euro Gigante ili u NBA ili svemirsku NBA ligu sve ce im biti maciji kasalj posle ove sezone.Pokidace zubima onog Lebrona i Kobija
Zamislite vi, u nazad tri nedelje njih cetvorica igraju po 35min. eeeej svaku utakmicu,plus krpe pozicije,plus igraju malo i za ona dva balvana od Muslija i Gagica, plus Duletovi treninzi.
A znao je matori Dule sta radi,znao je da se trud mora vratiti kad tad.Zna Dule kada se savija celik,ubedjen sam da on njima kaze:"Kandzijacu vas, psovati vas ali deco moja posle toga niko vam na zemaljskoj kugli nista nece zameriti-bice te kompletni igraci i onda je sve do vas."
To kada pukne - videli smo deo toga malopre), ljudi moji to niko ne moze da cuva. Daj Boze da odmore malo i da se pripreme za jos malo odricanja i da dodju Tepic i Berta,pa svaku ekipu ce zguzvati kao domacica pitu guzvaru .
Nemam raci, K.K. Partizan je vise od zivota, od svega
Samo da se razumemo ovo cu isto misliti i ako ne prodjemo u TOP 16 (ned`o Bog ) i ako ne osvojimo ABA ligu i ako ne osvojimo domaci kup i ako ne osvojimo domacu ligu !Last edited by AIRBORNE; 12-12-13, 23:49.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostTK:
Vala, moze se reci da je danas bi dobar, da nas pogleda makar sad ako nista drugo.
Je l' ide sesti u Evrokup i ima li sledeca utakmica bilo kakav znacaj za Ukrajince? Inace, CSKA ce ici u zadnjem kolu na pobedu kako bi bili drugi, jer ce Barca gotovo sigurno dobiti Budivelnik.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNegde sam procitao da 2. ide na Real, a 3. na Oly. Pa ti vidi sta im je boljesigpic
Comment
Comment