Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostA ja bih te pitala sta imas protiv zena
Nego povodom ove situacije kod komsija i fotkanja sa nepozeljnim osobama, oglasavo li se Tegeltija nesto?
Cuti, a?Originally posted by Laza Kacanski View PostEvo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Progasio je Tegi SNS Kadinjaču...i opet sami protiv svih a i protiv sebe...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Podrzavao sam Tegija u nekim stavovima, ali prvi je kenjkao po svima, sjecam se koliko je samo slika izbacao Bokana i Covica i navodnim sponzorstvom CzV, tu su bili tekstovi i tekstovi. A sad muk i brise komentare ljudima i spinuje nekakvim glupostima. Za objektivnost je potrebno primiti i kritiku na svoj racun, on to ocigledno ne moze ponekad da prihvati. Pa je pricao nedje u emisijama kako zeli samo kosarkom da se bavi, ne rekla kazala pricama. Nek se odluci oce li samo da prenosi rezultate i statistiku ili ce i carsijske price, ako zeli carsijske price, nek javno prica i o problemima u KK Partizan.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostPodrzavao sam Tegija u nekim stavovima, ali prvi je kenjkao po svima, sjecam se koliko je samo slika izbacao Bokana i Covica i navodnim sponzorstvom CzV, tu su bili tekstovi i tekstovi. A sad muk i brise komentare ljudima i spinuje nekakvim glupostima. Za objektivnost je potrebno primiti i kritiku na svoj racun, on to ocigledno ne moze ponekad da prihvati. Pa je pricao nedje u emisijama kako zeli samo kosarkom da se bavi, ne rekla kazala pricama. Nek se odluci oce li samo da prenosi rezultate i statistiku ili ce i carsijske price, ako zeli carsijske price, nek javno prica i o problemima u KK Partizan.
Izvini Stefane ali nije on kriv , što vas ima koji ga doživljavate kao novinara .Ipak je do vas. On je uvek bio portparol kkp i ništa više ...i da , uvek se radi o parama . Kad ih ima , nekako otupi kritika
Comment
-
Tegeltija je obican potparol, to se zna vec odavno, pricao je protiv ove vlasti i Covica a sad su ok i brani se Ostoja, zato sto ima rezultata i para, ako bi Ostoja usao sad u Zvezdu bio bi proglazen najgorim na svetu od strane tog laznog novinara. Partizan nikad i slovima nikad nije bio u dubiozi kao Zvezda najgori rezultat im je peto mesto u Aba ligi a i tad kupe mesto u Evrokupu. Ali dobro i ovo ce proci.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostPodrzavao sam Tegija u nekim stavovima, ali prvi je kenjkao po svima, sjecam se koliko je samo slika izbacao Bokana i Covica i navodnim sponzorstvom CzV, tu su bili tekstovi i tekstovi. A sad muk i brise komentare ljudima i spinuje nekakvim glupostima. Za objektivnost je potrebno primiti i kritiku na svoj racun, on to ocigledno ne moze ponekad da prihvati. Pa je pricao nedje u emisijama kako zeli samo kosarkom da se bavi, ne rekla kazala pricama. Nek se odluci oce li samo da prenosi rezultate i statistiku ili ce i carsijske price, ako zeli carsijske price, nek javno prica i o problemima u KK Partizan.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
tegeltija nije bas sam svoj. Aparthejd od vreme slobe je taj covek prosao..Od svoje emisije i putovanja na sva takmicenja do dana danasnjeg..Ova vlast je toliko losa da je udomila sve njegove strucne konsultante i njega u bljuc..Koji je pod komandom psihoticnog...Evo tu je i u partizanu, ne smeta nikom dobri ostoja koji je uneo 5m evra svojih ocigledno...Daj da i ja budem pod tim aparthejdom..PLus sto se svadja sa svima i misli da sve zna i govori ljudima pa i meni sta vise da sam covicev bot...dotle to ide...Covek patoloski mrzi covica i ovu, po njemu novu Zvezdu...Sve ih je psiho kupio, njega, grbu i onog nesretnika iz mog grada,tj NS-a...za saku evrica..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Danas snimih Juniora:
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostE, da ga jebem ko Tegetliju, Pantica i Andjusa dozivljava kao ozbiljne novinare.
Greska, pomislih na Milojka... mislili ste na onog ludaka u FKPLast edited by LosmiSK; 04-02-19, 15:19.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment