Pa pocetna cena je bila 15 miliona i onda Marotta spustio na 10,5... kakav lik jbt...samo stedi al neki put se isplati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Originally posted by S-Nash View PostPa Rafinja je desni bek a ovaj zadnji vezni. Mada je i meni cudno da ga Bajern vec nije prebacio u svoje redove i da Hejnkes nije povukao i Artura zajedno sa sobom iz Leverkuzena. Sve u svemu drago mi je za Juve iako mi nisu jedan od drazih klubova, jer se fino pojacavaju i to je dobro za povratak Kalca na stare staze, a meni pravi Kalco mnogo nedostaje.
U Bayernu je zadnji vezni Luiz Gustavo,koji je placen 15 miliona,a ja mislim da Vidal vrijedi dosta,dosta vise...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostGledao sam dosta utakmica u kojim je igrao beka(desnog) i mene je odusevio,mada je polivalentan igrac i moze se snaci na dosta pozicija...mislim da u Juventusu nece igrati zadnjeg veznog,ali vidjecemo
U Bayernu je zadnji vezni Luiz Gustavo,koji je placen 15 miliona,a ja mislim da Vidal vrijedi dosta,dosta vise...
S obzirom na to da ce Konte igrati 4-4-2 i da su u klubu vec Markizio i Pirlo, mozda ne bi bilo lose da ga stavi na desnog beka. Juventus bi tu imao mnogo vecu prodornost nego sa Lihtstajnerom a opet i vecu sigurnost nazad + sto je on centralni vezni pa bi kao bek pomogao i u veznom redu i pas igri a ne da samo trci napred-nazad i centrira napamet.sigpic
Comment
-
U Blicu je danas bio intervju sa Krasom i to postava 4-2-4 u kojem igraj spica Matri-Kvaljarela a sa strane Krasa i Marchisio a Centralni Pirlo-VIdal...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Igracina u svakom smislu , ogromno pojacanje za Juve
Comment
-
Odlican igrac,mislim da je Juve imao sad pun pogodak ovom kupovinom,ostaje da se vidi kako ce se snaci u italijanskoj liZi,koja je po stilu dosta razlicitija od BL.Sad da dovdevu jos 2 ovakva pojacanja i mogu da konkurisu mogu slobodno reci i za titulu,ovako imaju jos uvek dosta rupa ;)
Comment
-
Nema veze izgubili smo,valja uigrati ekipu,Alex pokazao umece,ovo su pripreme bice boljeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Potreban nam je pod hitno jedan stoper, jer ocigledno je da ce Bonucia trampiti za Vargasa, te Konte uigrava varijantu Barzalji-Kjelini, askudeto ne moze da se osvoji sa Barzaljijem, realno...kako je samo ispao kod drugog gola za Sporting, smeh deci. Takodje, Bufon sinoc ocajan, Markizija nigde....ali Martinez sjajan i naravno Grande Alex, doktor fudbala! Ae reci cemo da je u jehu najtezi deo priprema, te da je Sporting 20 dana duze na istim, pa ovaj rezultat necemo uzeti za obiljno, ali ocigledno je da fale jos dva, cak i tri igraca...stoper, levi vezni i Aguero
Comment
-
Slazem se za stopera,izgleda da ne racuna na Bonuccija,nekako mi ne ide ovaj tandem Matri-Q kao da se ne slazu dobro..Treba jedan spic pod hitno,ali opet imamo Alexa koji je fenomenalan,Krasa prodirao i oni centarsutevi malo besmisleni no nema veze...
@Prototype ja cu sigurno plakati za Alexa i Gigija...Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSlazem se sa Nashom,cak mi je cudno da je Bayern skrtario na ovakvom igracu i da su kupili Rafinhu jer mislim da je Vidal bolji igrac,ali su se zeznuli i Juventus je konacno doveo dobrog igraca za male pare,nadam se da ce im se isplatiti,igrac sa odlicnim mogucnostima...
Comment
-
Podrzavam i ja tu politiku,mada se u proslosti pokazalo drugacije,nije mali broj kvalitetnih imena koji su iz Bayera otisli u Bayern kao sto i sam znas...a ovi su njima davali igrace na posudbu dosta lako
Sve u svemu najvaznije je da je Juventus dobio bas kvalitetnog igraca za male pare,cak sam danas naletio na informaciju da ce to platit na rate,na malo duzi vremenski periodZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pa vidi AK Bayer se jednom dobro opeko. Posle 2002 kad su izgubili finale LS od Real M. otisli su Ballack, Ze Roberto i Lucio u Bayern Munchen. Mislim da Bayer do veka vecnoga vise ne zeli prodavati igrace svojim rivalima, jer su vec jednom "pomogli" Bayernu da hara Nemackom. Ne treba im to opet. A poznato je da Bayern pokupi sve sto je dobro u Nemackoj i pravo je cudo sto smo ga doveli. Hvala Bayeru
Comment
Comment