Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lepo lepo,samo trebaju da Giandonata vrate posle decko je veliki potencijal
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Agent Pazienze: Sve je dogovoreno sa Juventusom

Michele Pazienza, dvadesetosmogodišnji igrač sredine terena iz Napolija, biće treće zvanično pojačanje Juventusa, posle Andree Pirla i Reto Zieglera. To je potvrdio njegov agent Vincenzo D'Ippolito:

"Sa Juventusom je sve završeno, Pazienza će do kraja ove nedelje ili početkom sledeće uraditi medicinske preglede."

Čini se da će se posle ovog transfera agenti Juventusa pozabaviti dovođenjem Inlera.

I sada ovo malo bitnije ;)

Marchisio: Ostajem Bianconero
      Claudio Marchisio koji se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom govorio je o mnogim glasinama koje se odnose direktno na njega...

Naime, u posljednjih nekoliko dana mediji su bili puni članaka o Marchisiu u kojima se govorilo da će Marchisio u ovom prelaznom roku napustiti redove Bianconera i preći u neki drugi klub.
      "Naravno da cu ostati Bianconero. Ovo je moj dom a tek sam potpisao i novi ugovor. Nije me strah da cu izgubiti mjesto u prvih 11. Mjesto na terenu se treba zaraditi znojem, a to sam oduvijek cinio od kako igram fudbal. Cesto se šalimo ja i Pirlo ovih dana na tu temu.Ja sam nekako ubjedjen da cemo biti odlican par u sredini terena. Aquilani je takodje miran. Sretan je sto ima dobru sezonu iza sebe.Doci ce WC igrac? Nadam se da ce doci dva (smijeh)."rekao je Marchisio.

Comment

• Aguero: Preferiram La Ligu

Sergio Aguero je priznao da cijeni interesovanje klubova iz Serije A i Premijer Lige, ali da više voli špansku La Ligu.

"Ukoliko je moguće, ja bih i dalje da igram u Španiji. Engleska i Italija su dobre destinacije, ali ja više volim Španiju. Spreman sam da saslušam ponude zainteresovanih klubova. Rekao sam Atleticu da želim da idem i nadam se da neće biti problema oko toga."

Za Aguera su zainteresovani Juventus, Chelsea i Manchester City, ali sudeći po njegovoj izjavi najveće šanse ima Real Madrid.

Jaoooo slusaj ovog,i ti si naso da me nerviras mamu ti tvoju...
        Idi u Real koji ces nam,kad neces da igras kod nas.Dobri su Matri i Kvalja i cao.
        Inace vodice se rat oko Sancheza izmedju Juventusa i Intera.
        http://www.tuttosport.com/calcio/ser...+all'Inter!

Inler 100% igrac Juventusa!
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Danas sastanak Marotte i čelnika Udinesea

Generalni direktor Juventusa Giuseppa Marotta sastaće se danas sa čelnicima Udinesea i pregovarati oko Alexisa Sancheza, Gokhana Inlera i otkupa ugovora Simona Pepea i Marca Motte.

Glavna tema pregovora je švajcarski vezista Gokhan Inler. Juve već ima dogovor sa igračem - četvorogodišnji ugovor uz platu od oko 2 miliona evra.

Napoli je za njega Udineseu nudio 18 miliona evra, a Bianconeri su spremni da plate 14 i da u transfer uključe nekoga od mladih igrača kao što su Giandonato i Ekdal.

Situacija oko Sancheza je mnogo komplikovanija. Juve se suočava sa jakom konkurencijom - Barcelona, Manchester City i inter, a ti klubovi mogu da mu omoguće igranje u Evropi naredne sezone.

Ponuda intera u mnogome je zakomplikovala planove Bianconera. Na posljednjem sastanku sa Udineseom Juve je ponudio 20 miliona evra, ali velike su šanse da ta cijena skoči do 30 miliona evra. Udinese želi da De Ceglie budu uključen u pregovore, ali Conte odbija tu mogućnost.

Oko Pepea i Motte nema velikih briga. Prvi će biti kupljen pa zatim uključen u neki transfer, a drugog će Juve kupiti na tri rate.

Mislim da je mnogo 30 miliona za Sancheza,a Inler ima dogovor sa klubom,tkao da bi trebao preci.
          Dreams are coming true.

Comment

• Nije mnogo za Sančeza ni 30m kad je Siti ponudio već 35m pre koji mesec a ovi odbili ali su sada izgubili interes za igračem. Mada izgleda da Barselona sada vodi u trci za Sančezom, a i igrač ima želju da igra u Barsi (ko nema!)... Baš je komplikovano oko Sančeza...

A Inlera će najverovatnije u Juve, teško mi je da zamislim da ga Napoli preotme...
            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Da Barsa ga zeli a onda ostaju otvorena vrata Juventusu za Rossija.
              Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                Da Barsa ga zeli a onda ostaju otvorena vrata Juventusu za Rossija.
                Pričaju i da ako Inter ne uzme Sančeza onda sigurno dovodi Rosija
                Pobiće se na kraju direktori naših timova

Što ne uzmete lepo Aguera?? Nego Marota nesposoban, hoće da kupi 5 polovnih igrača nego 2 kvalitetna
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Pa Marotta vecito sere nesto kupuje jeftine igrace a kad vec imamo toliko para(120 miliona kako se navodi) grune lepo 45 za Aguera dovede ove povoljne otkupi ugovore Matrija i Q-a i gotovo.U dobitku,proda neke leve igrace i to je to.
                  Dreams are coming true.

Comment

• Inler se izgleda opredeljuje za Napoli
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ne znam odakle ti to ;)
                      Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                        Ne znam odakle ti to ;)
                        E moj Bice, ti i dalje verujes srpskim sajtovima

http://www.goal.com/en/news/10/italy...-over-juventus

Comment

• Pametan covjek

Ovakav jos jedan i fali i Napoli ce iduce godine biti jos jaci ;)
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ne verujem dok ne cujem od njega ;)
                            Dreams are coming true.

Comment

• Inler izgleda ima veću želju da igra za Napoli sudeći po njegovim komentarima, mada možda se ipak opredeli za više novca koje mu Juventus nudi...

Ali deluje da bi bio srećniji ako karijeru nastavi u Napoliju i igra LŠ naredne sezone
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• To ce mu biti i jedina sezona u skorije vreme da ce igrati LS.Prva tri tima sledece sezone igraju LS, a zna se ko ce osvojiti prva cetiri mesta.

Comment

Working...
                                X