Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inler ce izabrati Juve zbog para,rekao je da igra za pare i da ce preci tamo gde vise nude. ;)
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Zuliani:"Juventus ovih dana ide napred na trzistu, Marotta i Paratici rade punom parom na transferu Kuna Aguera u Juventus i zele da postave još jače temelje".

"Dolazak Contea je olakšanje za sve nas, ipak Conte mora da prilagodi svoju igru Andrea Pirlu odnosno mora da pojača sredinu oko Pirla. Jer to je naš glavni igrač".

"Ipak Conte kaže da se još uvek razmislja o kupovini Inlera i da li on može biti podrska Pirlu. Ovih dana Juventus će takodje ići na napade da dovede još jednog štopera".

Evo videcemo sta ce uraditi Marotta.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Lihštajner najverovatnije prelazi u Juve

http://www.football-italia.net/jun11x.html
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• OD utorka u Juventusu tako sam cuo.
          Dreams are coming true.

Comment

• Ove nedelje sastanak sa predstavnicima Kun Aguera!

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=52878

Uprava Juventusa zeli da dovede Kun Aguera i zbog toga "veze" na relaciji Aguero-Juve postaju sve toplije. Naime već pocetkom naredne nedelje odrzace se verovatno najbitniji sastanak za ishod pregovora i moguceg prelaska Kuna u Juventus.

Dve strane su se sastale sredinom maja uz obecanje ponovnog susreta...

U medjuvremenu dobre vesti stizu iz tabora Reala koji je "ublazio" svoj interes za Kuna okrećući svoju paznju na Neymara i Alexis Sancheza...

Inler izgleda izabrao Napoli jer igraju LS,iako mu daju manju platu.
            Dreams are coming true.

Comment

• Bice, to je da se zavaraju konkurenti za Aguera, nece Real Sanchez-a, a Neymar bi dobro dosao, tu se ne protivim.

Eto vama Sanchez, ne treba on Realu.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Od tolikih napadača Juve na kraju dovodi Borijela iz Rome!

Nije nemoguće
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ne Zaratea iz Lazia hahahaha
                  Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                    Ne Zaratea iz Lazia hahahaha
                    On je preveliki zalogaj za Marotu
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma nije ne brini
                      Dreams are coming true.

Comment

• Dovesce ga Marota na jednogodisnju pozajmicu.To mu nece biti problem.

Comment

• Nema Marota tu lovu, treba da se izgradi novi stadion...

Comment

• Originally posted by Astore View Post
                            Nema Marota tu lovu, treba da se izgradi novi stadion...
                            Za pozajmicu uvek ima pare, ako nista ne dovede od pojacanja koje planira.

Comment

• Lihstajner u Juventusu dogovoreno sve trebalo bi da se sutra ozvanici a Pazienza u cetvrtak na lekarskim pregledima.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Pacienca u Juventusu!

Danas je ozvaničen prelazak Michelea Pazienze iz Napolia u Juventus. Pazienza je nedugo nakon potpisivanja ugovora izjavio:

"Veoma sam uzbuđen i želim pokazati da zaslužujem da igram u ovako velikom klubu. Mogao sam igrati Ligu prvaka sa Napoliem? To nije nešto što je bitno kada vas pozove Juventus. Sada želim da izborim Ligu prvaka sa ovim klubom. Jako se radujem tome što će me trenirati Antonio Conte i naučit će me mnogim stvarima, ugradit će mi ono što mi fali za pobjeđivanje i osvajanje trofeja, a trofeji su ono što mi fali u karijeri."

Pazienza će u Juventusu imati snažnu konkrenciju u Andrei Pirlu i Marchisiu prije svih. On kaže:

"Jako sam sretan što ću igrati sa takvim šampionima. Ukratko, ja sam treneru i saigračima uvijek na raspolaganju i želim svoje vrijeme na terenu maksimalno iskoristiti. Čuli ste Prandellia: igrat će onaj ko bude imao kontinuitet igara u svom klubu, prema tome cilj je da ovdje nađem kontinuitet, ne mogu razmišljati ni o čemu drugom."

Pazienza će se susresti sa bivšim saigračima poput Quagliarelle i Iaquinte.

"Čuo sam se sa Fabiom prije nekoliko sedmica. Sada je on na odmoru. Sretan sam što ću ih sresti i još uvijek imam odličan odnos sa njima."

"Koji broj ću uzeti? Nisam još odabrao, vidjećemo koji će biti slobodan:"

I za kraj, poruka navijačima:

"Moja poruka je ta da dolazim ovdje pun entuzijazma i poniznosti i uz veliku želju da dam svoj doprinos i pokažem da zaslužujem igrati u ovako velikom klubu."

Comment

Working...
                                X