Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lihstajner je dobar igrac. Zahvalan, pozrtvovan, pa cak i tehnicki potkovan - ALI mator jbg. A o drugom ne vredi trositi tastaturu.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kažu dolaze ovi iz Valensije u paketu.

Comment

• Istrosio je najbolje godine Lihstajner u Juventusu, bio odlican u prve 3-4 sezone ali stigle ga godine, prosle sezone bio je spor mnogo i krivac za bar jedno 4-5 golova.
        Forsirace Max svog vanbracnog sina, ali slabo je to za LS.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Zvanično ga objavili ima 6 meseci, izlomismo jezike.
          Odakle ja da znam kad ste objavili sad ga prvi put vidim u upotrebi i opet je gadan i ovaj što ga je dizajnirao nije normalan
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Smijesno je pricati o bilo kakvom napadu na LS sa Lihsajnerom i De Siljom.

Ako kojim slucajem dovedete Kansela, to ce vec biti druga prica.

Ovaj ubija.

Last edited by Rossonero; 19-07-17, 20:27.

Comment

• Najjače je kad lomi najvećeg neznalicu koji je na fudbalu uzeo pare u istoriji ove igre, a to je Markus Alonso. Izlomi se magare.

Comment

• Lomi ovaj sve redom.
                Last edited by Rossonero; 19-07-17, 20:42.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Kažu dolaze ovi iz Valensije u paketu.
                  Kanselo i ko jos?

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                    Kanselo i ko jos?
                    Garaj kao zamjena za Bonucija.

Comment

• Ma nema nista od ovoga, premlake su ovo price. Dovesce Bernardeskija i nekog veznog igraca, a pitanje je kog. Ostalo nece dirati.

EDIT:

Last edited by bice; 20-07-17, 01:53.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sin potpisao.

OFFICIAL: Mattia De Sciglio joins Juventus on a contract until 2022 for €12m to be paid on three installments.

Comment

• Ne svi da mi se De Sciglio ali ocigledno Max vidi nesto u njemu i smatra da moze pomoci ekipi tako da necu sumnjati u Maxovu procjenu.
                          Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Ja otvoreno sumnjam u njegovu procenu. Ali nista s time ne mogu da postignem. Nema veze sto je lik Italijan - sto kaze Brajko pa ce da kida, totalno mi je nebitno koje god da je nacionalnosti ako je truba onda je truba. Jos se trudim da vidim nesto pozitivno u tom "mocnom" Matiji, ali mi ne polazi za rukom.
                            Cinjenica koja mene izuzetno nervira je kada se Juve pojacava, on od najvecih evropskih klubova kupuje "otpadke". Nevezano za ovo sada sa "Maksovim sinom", nego kada se kupuje od Reala, Barselone, Bajerna itd - dovode se igraci koji ne trebaju tim klubovima i koji su imali iza sebe losije sezone, pa se onda u Juventusu "bude". Cak je i Kosta Daglas po meni u toj kategoriji, jer da je igrao on kod Ancelotija i da je bio vrhunski kao sto je bio vrhunski kod Gvardiole kurac bi ga Bajern pustio. Alves, Kedira, Evra su samo neki od primera...
                            Zivim za dan kada ce Torinski gigant da zaista preko transfera dokaze da jeste gigant. I da otme nekog vrhunskog igraca vrhunskom timu. Kao sto je nama Junajted uzeo Pogbu, Bajern Vidala i slicno. Takvi transferi se nisu desavali u Juventusu evo pa skoro 20 godina. Mozemo da racunamo samo Gonzala prosle godine, ali i on je kupljen od kluba koji nam nije konkurentan - realno da se ne lazemo nije. Pa evo sada nam i Milan uzeo Bonucija (mada razlozi su toatlno drugaciji i bolje je sto je otisao).
                            Secam se kada je oboren transfer rekord tamo za golmane tamo sada vec davne 2001. I tada je pored Djidjija stigao i Tiram i Mauro Kamoranezi (ili je mozda Mauro sezonu kasnije, nisam siguran) i Pavel Nedved i Marcelo Salas. Realno jebali smo mamu kako smo se pojacali, ALI su prethodno Torino (istog tog prelaznog roka) napustili Zidan i Inzagi. I klub je uzeo ogromne novce za njih zato je i mogao da se pojaca. Pa kada je koju sezonu kasnije kupljen Patrik Vijera, pa Zlatan - mojoj sreci nije kraja bilo, ali je kratko trajalo. Naravno druga vremena bila, totalno drugaciji uslovi i atraktivnost liga, sve razumem. Nadam se da italijanska liga ide ka tome da se vrati na stare staze slave. A bez jakog Kalca sa jakim Interom i Milanom nece biti ni Juventusa koji ce uzeti konacno tu LS.
                            Jebem ti vise tu LS - 5 i slovima pet finala ja gledam i pet poraza pamtim u zivotu svom.
                            Prethodnog prelaznog roka se slicna situacija ponovila - prodat je jedan igrac za ogromne novce, a doveden drugi (Gonzalo) i pored njega jos jedan za dobru lovu (Miralem), pa iskusni Alves, pa supertalentovani Pjaca; ali sve mi se cini da ce ovaj prelazni rok biti downgrade u odnosu na prosli. I tako ce i ostati dok klub ne skine to prokletstvo i ne uzme LS, - luzerski mentalitet u finalima nas prati konstantno pa se sve cini da smo upali u vrzino kolo iz koga izlaza nema. Taman se napravi odlicna generacija koja dogura do finala tu se naravno izgubi, i onda nastanu problemcici, malo se raspe tim, a ne dovedu adekvatne zamene i sve u svemu vrtimo se u krug. Uvek smo tu a nema nas nigde.
                            Sada ovaj Silja i Voja Scesni (nisam siguran ni da sam mu dobro spelovao prezime) u prosloj sezoni onaj Rikon i da ne nabrajam. Sve su to igraci koji bolje da nisu dovodjeni. Ili mozda neko ima neke koristi od toga, ali klub sigurno nema.
                            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Dal ne verujete Maroti i Alegriju?
                              Originally posted by Dekinjo
                              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                              Originally posted by La Jugoslavia
                              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Nikad se ne zna, voleo bih da Siljkan pod Maksom eksplodira ove sezone, ali ako su tacne informacije koje su se pojavile u Celsijevoj temi, da ce Konte da juri Stefana onda bi trebalo mi da dovedemo onog malog Kansela iz Valensije, pa bi Siljkan bio samo podrska njemu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X