Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ganjao se Mbappe, na kraju mu Wenger rekao da ide u PSG, lol.
Za Lemara ce se ispusti jer je klub nesposoban.
Daj meni klub 20 dana, imat ce plan za 20 prelaznih unaprijed. Al ne, Wenger koji je bio sinonim za stratesko planiranje 10 godina unaprijed, sad je izlapljela budaletina koja ne zna dje udara. Postao alkoholicar, 100%.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
http://www.independent.co.uk/sport/f...-a7907796.html
Kakva uprava, pa ne vjerujem
Sto je najtuznije ja mislim da bi im Walcott legao ko budali samar. Prekucao bi tamosigpic
Comment
-
Brutalno tačno.
"Arsenal mora da učini sve da ga zadrži.
Sa njim i Lacazetteom, Arsenal ima ubitačan napad.
Ukoliko, ipak, Arsenal ne uspe da ga zadrži, oni nemaju nikakve šanse ove sezone.
Još gore ako ne uzmu novaca koliko on zapravo vredi jer na tržištu ne mogu da nađu klasu igrača kao što je on po ceni koja se spominje u medijima.
A ako i uzmu dovoljno novca za njega, Arsenal će opet biti u problemu da nađu takvu klasu jer Arsenal više nije klub koji je u stanju da dovede svetsku klasu igrača.
Svi igrači koji vrede, poput Sancheza, trenutno igraju u mnogo većim klubovima od Arsenala i ne vidim razlog da pređu u Arsenal.
Nažalost, Arsenal je došao na taj nivo, tako da im je ostanak Sancheza od ključne važnosti ako žele nešto da urade u ovoj sezoni"
Danny Murphy na SkySportsu
G u n n e r
Comment
-
Sa danasnje presice.
That’s all from Wenger, here is what he had to say...
On team news: “Koscielny is available (suspension). Sanchez has worked very hard to be back and he is available as well.”
On Sanchez’s mental state: “He is very focused. He is happy. We just want to focus as a team and not look too much at the individual contracts of the team.”
On reported meeting with Sanchez today: “We have our agenda, which is quite busy, but we do not publish them.”
On Wilshere’s red card for the U23s: “I can understand a lot, when you have gone through what he has gone through - with bad tackles it was a human reaction.”
On whether Mustafi will be sold to Inter: “No I don’t expect... It’s difficult for me to talk about any individual cases.”
On Coutinho’s situation: “Every situation is different. I don’t know what is happening between Liverpool and Coutinho.”
On big players leaving: “I have to deal many times in my life with big departures, big players leaving, I always focus on the team.”
On Oxlade-Chamberlain: “We invested a lot of time and money in players like Chamberlain and for me he has a responsibility to the club.”
On Rooney’s international retirement: “He is one of the last of a great generation, he had maybe bad luck not to win the World Cup.”
On playing at Anfield: “Good memories and bad memories. Overall it’s true we have done well there.”
On the last week of the transfer market: “Both (ins and outs) can happen in the last seven days.”
On any deal for Lemar: “It’s dead because Monaco have closed the door definitely.”Last edited by krele90; 24-08-17, 10:53.
Comment
-
No, no ..
Ne krivi upravu kluba za svoje loše predikcije, Akiša, budi muško.
Objasni lijepo kako si opet po ko zna koji put obmanuo narod, kako od Lemara nema ništa, kao ni od ugovora za Alexisa i Mesuta." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Nema ovo veze sa Lemarom, vec sa cinjenicom da dva morona ne pricaju jedan s drugim vec mjesec dana.
Uprava je podjeljena.
Neki dan sam rekao, veoma vulgaran klinc Wengera i Gazidisa.
Smijesno sta rade, smijesno.
Cuj General manager i manager kluba ti ne razgovaraju, jer se posvadjalisigpic
Comment
Comment