Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sigpic

    #PRAVDA ZA BRAĆU

    Comment


    • Originally posted by Vladan View Post
      Ja vas razumijem donekle, vi ne znate za bolje i to ne mislim u losem smislu, rodjeni ste ili ste odrasli uz Arsenal i Vengera, prisustvovali ste Nepobjedivima, onakvoj igri sa Vijeirom, Anrijem i Bergkampom, ljubav prema Arsenalu je rodjena i zbog Vengera ali je dosta, to je svakome ko je iole objektivan jasno. Vidis li da svi, od ovog foruma preko stranih foruma i socijalnih mreza pa sve do do navijaca na tribinama rivalskih klubova, ali svi znaju da je ovo dobro za njihove klubove, jer niko ne zeli da rival ima top menadzera koji je konkurentan, a to Venger nije preko deceniju. Najblizi je bio prosle sezone, a ni tu realno nije bio blizu titule. Imas Liverpul koji ni blizu nema tu konstantnost pa je bio na klizanje, ali bukvalno na djelic sekunde od titule. Imas Totenhem koji je bio blizi tituli sa manjim budzetom i barem na papiru slabijim sastavom. Grade i oni stadion pa izgradise i ekipu koja je konkurentna, koja osvaja 90 bodovba skoro. I tu nema opravdanja, a posebno ne da neko za ove rezultate bude potpuno, ali potpuno nedodirljiv. I kad mu je posle ovakve sezone produzen ugovor kad ce dobiti otkaz? Nikad Van Gal je za identicnu sezonu dobio otkaz i niko, ali niko ga nije zelio u klubu od navijaca maltene. Dvije godine i 20 ne mogu i ne trebaju da se porede, ali nema tog trenera koji bi ostao u top klubu 10+godina bez titule. Ma sta bez titule, ni u jednoj sezoni nije bio ni u borbi za titulu.

      Konstantnost je nebitna, jer Arsenal od toga nema nista bez tri kupa i osminu finala LS. Sta ima drugo? Sem da kaze konstantni smo. Sta znaci konstantnost? Imao i Real konstantnost osmine finala i ucesca u LS pa jesu li se zadovoljili s tim? Naravno da nisu, nego su mijenjali trenere, ulagali, zeljeli da napreduju i danas su tu dje jesu.

      Ova romanrtika je suluda, jer to nije ni romantika, to je samo stagnacija i nista drugo.
      Potpisujem...

      Comment


      • sigpic

        #PRAVDA ZA BRAĆU

        Comment


        • Originally posted by Vladan View Post
          Ova romanrtika je suluda, jer to nije ni romantika, to je samo stagnacija i nista drugo.
          Razumijem i ja objektivnu percepciju ljudi koji prate fudbal, pa i tvoju, i ona je smislena, stoji. Arsenalovi rezultati poslednju deceniju i kusur su ispod očekivanja, ne samo navijača kluba, već i onih koji ga ne vole. Ali, opet ponavljam, to je stvar tradicije velikog kluba, jednog od tri najveća u Britaniji. Mora se imati u vidu da je ta tradicija morala biti naglo prekinuta prebacivanjem budžetskih rezervi sa praktičnog fudbala na budućnost kluba, na stadion. Primjeri drugih timova nisu relevantni. Da Čelzi ili Siti započnu graditi stadion, transfer politika se toga ne bi ticala, javnost to ne bi ni primjetila. Vjerujem da je slično i sa Sparsima. U Arsenalovom slučaju je bilo tako kako je bilo, Wenger je na to pristao i samo on je mogao da ekipu drži u evropskom vrhu za svo to vrijeme. Ni SAF za kojeg imam samo veliko poštovanje ne bi uspio u tako nečemu. Problemi nastaju nakon reprograma duga. Trebala se desiti revolucija, svi smo to očekivali, ali nije. Vlasnici kluba se navikli na sjajne prihodne koje je Wenger iz ničeg ostvarivao, bacili mu kost u vidu fiktivnog povećanja budžeta i stvorili nama iluziju da se prodisalo na finansijskom planu transfer politike. A nije. To je realnost. Arsenal i dalje troši jednako manje od konkurenata, standardi rastu.

          Na kraju krajeva, ko da vodi Arsenal? Wengerov Arsenal? Kao što niko osim SAFa nije mogao ubijediti Flečera i Andersona da znaju fudbal, tako se niko ne može tek tako pojaviti okružen Arsenovom filozofijom koja je sada u temeljima današnjeg Arsenala. Wenger je taj koji donosi odluke. Wenger je jedini koji može provesti klub kroz još jednu, nadajmo se mnogo kraću, tanziciju, pripremiti i prepustiti ga nekom novom. Wenger neće kao SAF preporučiti nekog Mojesa i napraviti haos kakav se desio. Napisao sam na početku da razumijem objektivnost neutralnih i protivničkih navijača, ali bih volio da su oni koji vole ovaj klub svjesni posljedica Wengerovog naglog odlaska, njegovog tjerana iz kluba, koje se srećom po svemu sudeći neće desiti. A možda je trebalo, ogroman dio navijača je to zaslužio. Ljudi, nisu to 2-3 godine sastavljanja novog tima od strane Alegrija il ne znam koga. Mnogo duže bi to trajalo. Wenger treba da ide i Wenger će otići kada to za klub bude najbolje, kada on sam, jer niko drugi ne može, pronađe sopstvenu zamjenu i kada se stvore uslovi da njegov nasljednik dobije ekipu koju će moći i znati graditi dalje, a ne rušiti pa ispočetka.
          Last edited by Ves; 31-05-17, 20:33.
          " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

          Comment


          • Svaka ti je na mestu Ves. Previše se neutralni navijaci dizu glas sada oko ostanka Vengera. Ako je tako kao sto kazete onda se radujte tome umesto sto negodujete. A realno ja stvarno ne vidim adekvatno dostupno rešenje da se taj odlazak Vengera uošte i doveo u pitanje ovo leto, isto bi bilo i da nismo uzeli kup. Ali tad bi se i mnogi nasi navijaci pobunili ovako su se neki smirili i spremni su da ga podrze jos 2 god ili ce pratiti klub zato sto im je klub iznad trenera i sto je isto sasvim u redu. Eto Junajted je otpustio Van Gala i doveo Murinja zato sto je ovaj bio slobodan pa opet ne mogu reci da su ne znam kakav napredak dobili a uložili su ogromna sredstva...

            Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

            Comment


            • Stvarno je mag taj Vengerica. Kada samo vidim kako ga slepo prate njegovi utopisti i kako njegove neuspehe opisuju kao uspeh ili ih prepisuju drugome, bio bi djavolski dobar politicar da nije trener .

              Comment


              • Princoviću ne prate ga slepo nego vide malo dalje od naslovnice i znaju da je trenutno on najbolji izbog dok se neko zvučnije i kvalitetnije ime ne pojavi i vide da pljuvanje njega ide na štetu kluba a ne Wengera.
                sigpic

                #PRAVDA ZA BRAĆU

                Comment


                • Akan okrenuo Princonovica ka spesl Translejtoru.

                  Znao sam da im nisam smio dozvoliti puno da se druze, krhak je um naseg Princonovica, bojim se da je zauvijek izgubljen.
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                  Comment


                  • Originally posted by Lord Gangara View Post
                    Princoviću ne prate ga slepo nego vide malo dalje od naslovnice i znaju da je trenutno on najbolji izbog dok se neko zvučnije i kvalitetnije ime ne pojavi i vide da pljuvanje njega ide na štetu kluba a ne Wengera.
                    Ta prica da je on trenutno najbolji moguci izbor je u rangu Vengerovih prica nakon letnjeg prelaznog roka da na trzistu nije bilo dovoljno dobrog igraca za Arsenal, ali on je bio spreman da potrosi veliki novac

                    Comment


                    • Jel me ovo Princonovic na ignore listu stavio.

                      On i saburo
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                      Comment


                      • Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Jel me ovo Princonovic na ignore listu stavio.

                        On i saburo
                        Cek samo su te oni stavili na Ignore?

                        Comment


                        • Originally posted by Scouser View Post
                          Cek samo su te oni stavili na Ignore?
                          Snowflakes
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                          Comment



                          • sigpic

                            Comment


                            • Sapuce se o mega igracu, al ne zna se ime.

                              Ja vam kazem, ako Arsenal ponudi 100m, Mbapae dolazi Wengeru. Momak je pametan, vidio je sta se Odegardu desilo.
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                              Comment


                              • Kaze ovaj lik da paralelno pratimo i Lakzeta.,al da smo svesni da City i Real isto prate ovog malog,Ajde Kronke prodaj neku vikendicu ,daj kintu..
                                Sto se Lakzeta tice rece valjda on da ce u tim koji igra LS,al ne racuna se oni koji su kroz Ligu Evrope dosli do nje
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X