Da DT-a na tekmi protiv Bajerna stavio frajer zastavu i neki likovi ga napali , za malo ga nisu prebili kažu ljudi da su ih jedva smirili da ga ne izgaze
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostDa DT-a na tekmi protiv Bajerna stavio frajer zastavu i neki likovi ga napali , za malo ga nisu prebili kažu ljudi da su ih jedva smirili da ga ne izgaze
Da mi ga je ovdje vidjet kod nas na balkanu, kako bi ga isutali, mater rodjena ga ne bi prepoznalasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by princara View PostKako samo pristalice Vengerice zagovaraju nasilje, strasno . Tako je to kada nekims u nedostatku argumenata ostaje jedino nasilje kao opcija
A kad je on zlostavljao onog ginger-a Chrisa sto voli Wengera, sto mu je javno jebavo majku, nista to, a?
Njega ne treba prebit, njemu je najveca kazna da ga se ignorise, gladan paznje.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNemoj mi advokatske spike, sam on poziva na nasilje, kao dodji, dje si, bla bla i onda kad mu neko izleti bum, pobjeze DT
A kad je on zlostavljao onog ginger-a Chrisa sto voli Wengera, sto mu je javno jebavo majku, nista to, a?
Njega ne treba prebit, njemu je najveca kazna da ga se ignorise, gladan paznje.
Ja podrzavam sve te hrabre i casne ljude koji javno iskazuju nezadovoljstvo rezultatima rada Arsena Vengera, jer da tih diskretnih heroja nije, Venger bi vec produzio svoj ugovor i klub bi nastavio da tapka u mestu kao i u proteklih 10+ godinaLast edited by Lion; 10-03-17, 19:43.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDobro je Harvi, neka te.
Ti o slobodi govora, a vamo mito i korupcija, hoces Gangaru da stavis za ministra alkohola i narkotika. ccc
Gangara ministar omladine i sporta, Aki finansije, Goran prosveta, Fiksni kultura i pravopis. Ozbiljna vlada u najavi
Comment
Comment