Sikscester je dobra forica, realno. Tj. vise konstatacija nego forica. Jebu ljudi dok mogu, i treba tako Samo je problem sto ovde na forumu neki previse ozbiljno shvataju stvari. AHC je vec hvatanje za slamku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Konacno sam uspeo da se ulogujem na forum posle neke 2-3 nedelje. Moram nadoknaditi i iscitati ovo sve, a za ono od srede sta drugo reci nego BRUKA!
Davno smo postali sprdnja od ekipe.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKlaud je najobicniji depresivni luzer kojeg je napustila familija jer je 3 puta pobjego od kuce i prijeto da ce da se ubije.
Svaka njegova reakcija je hiperbola, jer ima medicinsku dijagnozu.
Generalno svi ovi sto idu na ovaj AFTV su udareni glavu, neki jace, neki slabije. Prije je bilo kul, sad je konkurencija Kardashianima.
Robbie je normala, lik ubi pare na debilima, svaka mu cast.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ma procitao na tw od ljudi sto ih znaju.
Klaud stvarno izgleda ko da je na xanaxima povazdan, samo se skine prije tekme, da ga srce ne drmne
DT izgleda ko kakav silovatelj, perverznjak, sa onom bradicom, maloljetnice ganjasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by Erik View PostAha ok.
A sixcester? Zbog 1-6 protiv Sitija?
Radi se zapravo o teoriji malog sveta ili teoriji lanaca u svetu poznatiju pod imenom "Six degrees of separation".
Iako teorija madjara Karintija govori o kompleksnosti medjuljudskih odnosa I " smanjvanju" sveta pojavom modernih tehnologija, Lalana, koji je cini mu se to rekao, zapravo je malo prepravio tu teoriju I sveo je na to da je svaki sesti stanovnik ove planete zapravo navijac Manchester uniteda.
Sigurno je na to mislio, veoma vesto bacena aluzija kako ga ne bi provalili u njegovom simpatizerskom taboru.
Vidljiva kriza indetiteta, mozda mogu biti bezobrazan I naslutiti da je potajno u sebi mali djavo.
Nadam se da sam ti pojasnio.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment