Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by maliajnstajn View Post
    Ja mislim da trenutno temu Arsenala ne interesuje ni neki tamo sekscester junajted ili kakav god seks i nake ruke, gluposti.

    Fino lijepo, ako ima sta da se kaze konstruktivno na temu Arsenala i Wengera, izvolite, ove ostale zajebancije, nikoga ne interesuju.
    Fan tema je fan tema i na njoj nema mjesta provokacijama da je srece, ima generalna tema za takve stvari i sukobljavanje misljenja, peckanja i sl. Ali ima dovoljno administratora i moderatora, forum se raspada tri nedelje mnogi nisu mogli da pristupe, kapiram da ce reagovati neko kad dodje. Kao onomad sa Erikom iako je moralna gromada to protumacila kao samovolju i bahatost navijaca Sixchester Uniteda, a ono pravda stigla od navijaca Liverpula E sad ja bih mogao Liverpul i drugacije nazvati, barem je materijala dovoljno, ali necu.
    sigpic

    Comment


    • AHC i Sixchester je isto, ne vidim kako mozete da pravite razliku tu. S druge strane, vec koliko strana pisete, a nema veze sa Arsenalom..

      Comment


      • Aj neka brise neko sve ove postove unistimo temu skroz.

        Ok, reagovati ce admini i moderatori.

        Comment


        • Razlaz iz ove teme.. A fiksni smatraj da si upozoren za rukometni klub... dva dana, al ko okupacija da je neka ...
          sigpic

          Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

          Comment


          • Reci cu samo ovo, fiksni druze ne mogu ja sa tobom u diskusiju ne ide. Ti si ubijedjen da je neko protiv tebe ako ti spomenes klub, za koji taj neko navija, u negativnom smislu ili u smislu kritike na tvoj nacin.

            Znam da pljujes po Gvardioli na svakom mjestu bez obzira sta on uradi i bez imalo argumenata, vec samo ponavljas prevara pa prevara. Ne znam precizno sta si pisao o Barseloni ali ako je ovako objektivno kao o Arsenalu i Pepu onda je tu sve jasno.

            Ti slobodno pisi kako hoces i gdje hoces ja ti se nikad vise necu obracati.

            Za mene fan teme ne postoje, svako normalno pisanje je svagdje dobrodoslo.

            Comment


            • Mene ovo što je fiksni rekao nije uopšte uvredilo ne znam zašto dižete frku al ajde .



              Izašao intervju , sad večera pa kafa i da vidimo šta čika Nevil ima da kaže
              sigpic

              #PRAVDA ZA BRAĆU

              Comment


              • Oduvek sam govorio da je jedini koji svata u potpunosti smisao foruma(od Arsenalovaca) Gangara,kao i sad, kao i da realno shvata sta je sa Arsenalom,trenutno i prihvta realno da ih je Bajern razblo jer je bolji,pardon i Prinacar,koji je pravi mucki provokator kapira forum,al za fudbal bas i nisam siguran,al meni to ok

                Ognjene znam da ne mozes samnom sve ok,savet ako si vec prihvatio da budes moderator La lige,radi kako treba, nisi samo mod Barselone(imas primer kako bi trebala da se vodi jedna liga Brazilski sampionat prosle godini,onako kako je pisao Crni Djordje dok se nije smorio),bolje to nego da skaces na mene

                A sto tice upozorenja samo za Olju banuj aHc,aHc,aHc....obozavam upozorenja,pogotovo za ovakve gluposti

                A ti Roso molim te izvadi sve moje postove o aHc,aHc,aHc,pomoci cu ti kreni od 15 febraura da se ne zagubis previse sou program,on savetuje o skrnavljnju on upao i zapoceo...

                Comment


                • Dobro sam ja rekao, fiksni muljator, fiksno mulja.
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                  Comment


                  • Ne skrnavi temu ajnstajne,pisi nesto o klubu,Wengeru,sta mislis o ovom Cileanskom protestu da im Sancez ode u klub koji ce da se bori za rezulat

                    Sta mislis ocel igrati protis Satona u ponedeljak

                    Comment


                    • Ubi covjek

                      Comment


                      • Odgledao sam intervju , iskreno lepo im je sve Nevil rekao pogotovo onom degeneriku što se snima sa selfi štapom kako gleda utakmice.

                        Što se utakmice tiče hteo sam da napišem post ali ovo sa forumom me je malo zeznulo al dobro šta je tu je .

                        Trenutno je popularno da se pljuje po Wengeru ali ja to neću uraditi. Meni iskreno najviše smeta ova formacija. Prosto naš AMC aka Mesutara ne radi ama baš nikakve defanzivne zadatke i to nam pravi previše problema na sredini terena koja nam nije nešto kvalitetna. Ekipa i formacija me podseća na Rafinu 4231 deep sa dva deep pleja i onako podeljenu ekipu na odbranu i napad . Realno to je dobra i taktika i formacija ali to u našem slučaju ovo ne pije vodu. Tim je podeljen u odbrambenu grupu 4 odbrambena i dva mc'a i napadčku grupu od tri polu špica i napadača. Jeste da je u pitanju Bajern koji realno ima dosta kvalitetniju ekipu od naše , ali onako bespomoćan vezni red nisam gledao u Arsenalu od kad znam za sebe . Previše se gura ova formacija koja nam je zamrla povredom Santija i realno nismo našli i prosto nemamo adekvatnu kreativnu zamenu na toj poziciji. Mislim da je Goran pričao i najviše pljuvao Mesuta i svi su ga onako podsmevali ali tek sad se onako jasno svima pokazalo koliko ta pozicija njegovog AMC-a kod nas ne pije vodu. Vezni red je mnogo loš ali mnogo i prosto nemamo dva igrača koji mogu da igraju u ovoj formaciji kako treba. Moje neko lično mišljenje je da bi taj AMC trebao da se povuče malo pozadi i da se proba nešto u fazonu Barsine formacije sa jednim klasičnim DM-om i dva MC-a . Sad naravno tu je problem Mesut i njegovo defanzivno zalaganje i work rate ali opet imamo Remzija i Ox-a koji mogu da igraju tu poziciju laganice. Remzi je na Euru haos pravio kao taj neki deep play i mislim da bi bio dobar u ovoj formaciji .

                        Dalje problem jesu krila . Igrali smo protiv tima koji na krilima ima Robena i Daglasa Kostu dok nama krilo igraju Iwobi i Ox . Stvarno mislim da ovo ne treba da se objašnjava , nije mi jasno zašto se ovoliko guraju igrači sa ostrva . Svaka čast svim našim krilima ali vidi se kvalitet i zaista je prevelika razlika. Ne osporavam ni Ox-a ni Iwobija ali prosto nisu world class igrači i svi znamo da u današnje vreme krila igraju važniji fudbal od napadača i da gotovo svake godine oni su ti koji odlučuju o prvaku.

                        I stvar koja mi najviše smeta jeste guranje Sančeza na napadača dok nam Welbek i Maneken sede na klupi. Ovo mi nekako više liči na neko ulizivanje Wengera da Sančez potpiše novi ugovor ali realno brate naš najbolji igrač je zaključan na napadaču i prima lopte jednom u 20 minuta zato što iza sebe nema dovoljno kvalitetne igrače koji mogu da mu pruže loptu. Imamo Žirua , Welbek se oporavio , doveden je Lukas i više nego dovoljno opcija za rotaciju u napadu a mi tu stavljamo Sančeza čoveka koji je jedan od retkih koji može da napravi razliku i koji zaista ume sa loptom.Ja sam ubeđen i dajem glavu da bi imalo daleko više kontrole da je on na krilu nego sa Iwobijem i Ox-om.
                        Last edited by Lord Gangarić; 17-02-17, 19:06.
                        sigpic

                        #PRAVDA ZA BRAĆU

                        Comment


                        • Ode fiksni, a ni pozdravili se nismo

                          Comment


                          • Originally posted by Lord Gangara View Post
                            Mene ovo što je fiksni rekao nije uopšte uvredilo ne znam zašto dižete frku al ajde .



                            Izašao intervju , sad večera pa kafa i da vidimo šta čika Nevil ima da kaže
                            Ja sam mislio da je ovo neka diskusija o Arsenalu i Vengeru a ne o tome kako je Nevil nekom idiotu rekao da je idiot. Jedino je onaj tetovirani imao nesto pametno da kaze, al opet mu je Nevil objasnio problem.
                            Originally posted by Dekinjo
                            Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                            Originally posted by La Jugoslavia
                            Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                            Comment


                            • Gangara je skroz u pravu, Mesut nas svojom nefleksibilnoscu ubi. Ja ne pamtim igraca koji je bio toliko zakovan za jednu poziciju i da je sposoban da igra u samo jednom sistemu. Ta pozicija ofanzivnog veznog polako izumire, i malo koji tim sebi moze da dozvoli da ima igraca koji je slobodan da radi po terenu sta hoce, a da naravno nije Mesi. Ja bih iskreno voleo da se on proda na leto, a da se uzme neki veznjak koji pokriva sve zivo i pre svega ima srce i zelju da igra. E, sad, da li to moze biti Vilser ili da se na primer gurnu velike pare za Veratija?

                              Comment


                              • Месут би могао да вам игра у 4-3-3 систему десно крило па да улази у средину са лоптом и тако креира, али би онда десна страна у одбрани остала само на Бељерину.

                                Comment

                                Working...
                                X