Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Princ View PostKako brzo menjas misljenje
Godinu ipo sam govorio da Mesut ne sme na krilo, da mora da igra bilo kakav DM i da Scesnji nije golman. Kao sto sam i govorio 2 god kako se pobedjuje Spanija, kao sto sam rekao da je Luisu potreban partner u spicu da bi bio na maksimumu pa dodje Staridz, pa 2012. da Dzerard jos uvek moze ali u povucenijoj roli. Kopiraju me svi Princaro, ne mogu vise.sigpic
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostZasrace Vengerica vec u Pireju nista ti ne brini, moram da pozdravim jer mu je ovo mozda i poslednja velika pobeda.
Godinu ipo sam govorio da Mesut ne sme na krilo, da mora da igra bilo kakav DM i da Scesnji nije golman. Kao sto sam i govorio 2 god kako se pobedjuje Spanija, kao sto sam rekao da je Luisu potreban partner u spicu da bi bio na maksimumu pa dodje Staridz, pa 2012. da Dzerard jos uvek moze ali u povucenijoj roli. Kopiraju me svi Princaro, ne mogu vise.. Jako mudro si zapazio te nedostatke sto ukazuje da ovu igru posmatras sa jednog krajnje prekaljenog aspekta sto je dovelo do toga da budes jedan od retkih, ako ne i jedini koji je uocio da Arteta nije za dm, Ozil nije za krilo i da je Ceh bolji golman od Vojceka. Ako se ne varam, mislim da je od tebe prvo potekla prica da bi Benzema bio bolje resenje za napad u odnosu na Zirua i Volkota
.
Nisi neki baksuz, to je bitno, tako da samo nastavi sa hejtom po Vengerici, pa nam mozda Venger i zaista podari tripletu
Comment
-
Originally posted by Princ View PostSvaka ti cast na predvidjanjima batice. Jako mudro si zapazio te nedostatke sto ukazuje da ovu igru posmatras sa jednog krajnje prekaljenog aspekta sto je dovelo do toga da budes jedan od retkih, ako ne i jedini koji je uocio da Arteta nije za dm, Ozil nije za krilo i da je Ceh bolji golman od Vojceka. Ako se ne varam, mislim da je od tebe prvo potekla prica da bi Benzema bio bolje resenje za napad u odnosu na Zirua i Volkota
.
Nisi neki baksuz, to je bitno, tako da samo nastavi sa hejtom po Vengerici, pa nam mozda Venger i zaista podari tripletu
I dalje imas idiotizam sa Volkotom u spicu. Ziru mora da igra dok ne dodje neko drugi. Remzi ovako ne moze da bude na svom maksimumu ali je potreban kao trkac i mnogo je bitnije da Ozil igra svoju poziciju a da drugi setaju ako moraju.
Coq
Remzi Santi
Otac
Sancez Ziru
Ovo isto nije nikakva filozofija i namece se samo po sebi. Remzi bi tu mnogo vise uradio. Cak bi i Volkot mogao bolje da se snadje. On kao klinac i jeste projektovan za brzog spica u 4-4-2 pored nekog drveta ali se onda u PL preslo uglavnom na 4-2-3-1.sigpic
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostNije nikakva mudrost videti to za Artetu i Ozila, nije mi bilo jasno da to ne vidi neko ko radi 30 godina u fudbalu a mi svi vidimo. Zato sam izmislio 3-5-2 protiv Spanije, zao mi samo sto je to uradio meni najodvratniji trener a ne neko drugi.
I dalje imas idiotizam sa Volkotom u spicu. Ziru mora da igra dok ne dodje neko drugi. Remzi ovako ne moze da bude na svom maksimumu ali je potreban kao trkac i mnogo je bitnije da Ozil igra svoju poziciju a da drugi setaju ako moraju.
Coq
Remzi Santi
Otac
Sancez Ziru
Ovo isto nije nikakva filozofija i namece se samo po sebi. Remzi bi tu mnogo vise uradio. Cak bi i Volkot mogao bolje da se snadje. On kao klinac i jeste projektovan za brzog spica u 4-4-2 pored nekog drveta ali se onda u PL preslo uglavnom na 4-2-3-1.
Meni se ta dijamant formacija namece kao neminovna sa zdravim Vilserom, mada kako cepaju Vilsera povrede, gledace se jos dugo ova formacija.
Comment
-
Čika Wenger danas puni 66 godina , mnogi ga osporavaju ali većini nas će čovek ostati u srcu i po završetku svoje trenerske karijere i svi znamo da Arsenal ne bi bio gde jeste da nije ovog velikog čoveka . Srećan rođendan legendo i da nam živiš još 100 godinaLast edited by Lord Gangarić; 22-10-15, 14:35.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment