Jeste da je San Marino alo opet nije malo na debiju dati tri komada . Stvarno bi trebala dečku da se da šansa .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja sam jos letos pisao da je trebalo da Gnabri dobije sansu, a Ox na pozajmicu. Isto sam pisao i da Kembel treba da ostane, a Lolkot da se proda i kupi top napadac.
Sto se tice poredjenja Ivobija i Gnabrija, redak je primer da tako mlad igrac kao sto je Ivobi ima onako bolesnu kontrolu lopte i razumevanje igre. Nedostatke moze da popravi i sigurno je mnogo ozbiljniji potencijal od Gnabrija.
Comment
-
Lako je nama da mi sad pričamo bolji je ovaj onaj ali realnost je da u 90% slučajeva barem kod tih omladinaca šansu dobijaju oni koji se dobro pokažu na treninzima. Ja sam lično voleo Frimponga i svidelo mi se kako je čovek igrao dok je igrao ali njegov problem je bio ta neozbiljnost na treninzima i slabo pokazivanje na istim.
Pre par godina kada se Remzika forsirao i kada smo svi čupali kosu što igra a igrao je samo zbog svojih nenormalnih fizikalija i pretrčanoj kilometraži ali to niko od nas nije znao.Tako da garant ima nešto i kod Gnabrija što je oteran a ima i nešto kod Ivobija što igra ovoliko koliko igra. Meni lično kod Ivobija smeta taj first touch ili ti prijem . Stvarno nekad ume da bude katastrofalan bukvalno se lopta odbije kao od panj ali kao što Princoni kaže ima on dosta vrlina tako da nije za zameriti.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Cudi me da niko od tviterasa nije postavio potez Ivobija iz repke. Afrički fudbal je veoma zanimljiv, do juce Obala Slonovače bila ubedljivo najaca repka a sad su tu Alzirci sa svojim mega zvezdama, Nigerija, Senegal itd... Sreća pa nemamo Afrikance (osim Ivobija) i jedva čekam taj deo sezone kada ce africki kup to bi mogli da iskoristimo
Comment
-
Alexisu fino skinut 2 mjeseca plate za ovo samoubistvo sto ce da napravi prekosutra, ustvari kurac 2 mjeseca plate, sve vrijeme dok bude povrijedjen otet mu platu, jer ne slusa i glumi budalu. Prekosutra ce da rizikuje 3 mjeseca povredu ako pokida do kraja zadnju lozu, a vec je malo pokidao.
Kretensigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment