Pa stvarno moras biti dobro udaren u glavu da i dalje podrzavas Wengera,mislim da su upravo navijaci koji dolaze na utakmice Arsenala a podrzavaju Wengera najveci neprijatelji tog kluba.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNajveci neprijatelji kluba i planeta su oni ljudi koji zele drugima zlo, izmedju ostalog i da umru.
Sta bi na kraju sa Suboticem, njemu je propao transfer u Midlzbro? Pre povrede ga je Arsen pratio cini mi se.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa se mozda i najmizernije osjecam, jer vjerujem u covjeka, ali jebote postoje neke stvari preko kojih se ne moze preci i nema za njih izgovora. Cetvrtina milijarde funti stoji u banci i jedino ako ih Kroenke ne koristi kao leverage za manji kredit za premjestanje fransize u LA i izgradnje mega stadiona za svoj NFL tim, nema opravdanja. Ali nikad mi necemo saznati da li ih drzi Kronke ili ne.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNije zlo sto ja zelim da neka kompanija ugasi.
United nije zivo bice, nema osjecaje niti osjeca bol.
Comment
-
Jebiga ja sam ekonomski zlobnik koji u zadnjih 12 mjeseci pokusava da nadje 2.7m eura da preuzmem tajno kompaniju i prodam je u djelovima za 4.5m eura.
Problem je sto jos uvijek imam problema da nadjem 2.7m eura
Ali da ih imam, rastavio bi je i zajebo oko 120 zaposlenih bez da trepnem ocima.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment