Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Topdzija View Post
    A mi se svi sprdali kada je Mesut pomenuo Gnabrya u onoj izjavi kada je nabrajao igrace sa kojima najvise voli da igra.
    Momak je top potencijal, jedan od talentovanijih Njemačkih igrača, ja sam prije govorio da će jebati napuhanog Sterlinga i još vjerujem u to. To što je vukao neku povredu zadnjih godinu i nešto, to je druga stvar.

Zanimljivo mi je koliko ga Ozil voli. Stalno ga javno spominje i gura, a to nebi sigurno radio da je neka ojebina u pitanju. Sjećam se da je prvo bilo ono kad ga je uvrstio u svoj idealan tim pa se svi smijali, a nedavno je isto izjavio da misli da će Gnabry ove sezone u Arsenalu najviše napredovati od svih igrača ukoliko ga povrede zaobidju, a evo i neki dan je objavio neku sliku sa njim i napisao ovo:

2 matches and 3 goals at the ‪#‎Olympics‬! I'm so happy for you... Now you're showing the world again what a talented football player you are 🙌🏽🙌🏽 Greetings to ‪#‎BRA‬ and good luck to you and the rest of the ‪#‎GER‬ team for ‪#‎Rio2016‬. Serge Gnabry ‪#‎MyBro‬ ‪#‎GreatGuy‬ ‪#‎GreatCharacter‬
    Btw. sad je već na 6 golova
    Last edited by Mario14; 14-08-16, 09:29.

Comment

• Danas ako slucajno izgubimo, ne treba praviti neku dramu oko toga. Liverpool je spremniji u ovom momentu zbog jace predsezone.

Iako mislim da onaj njihov dupli blok presinga nece funkcionisati cisto jer sada imamo Xhaku u veznom redu, a postoje indicije da bi mogao biti sa Cazorlom u paru, sto bi bilo perfektno.

I Walcott je izgleda klupa. OX i Iwobi pocinju sa Alexisom u spicu. Remzika cener.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ja se samo brinem za odbranu, u napadu su pokazali svi da mogu da daju gol. Sancez, Iwobi i Ox su i meni favoriti za te pozicije. Mozda i njih Arsenal stisne presingom kao protiv Sitija, nisu im bas vesti stoperi.

Comment

• Na dan utakmice Junior mi se prepao i gradi se lagano u slucaju poraza

Od tri pojacanja sto je obecao ni traga jos uvijek
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Nisam se ja prepao ja kazem da uzima Arsenal, ali ako se izgube bodovi, jebiga ljudi odigrali 4 tekme ako se ne varam prije nego sto je Arsenalu dosla ekipa na pripreme.

Mislim realno da ce to sjebat Klopa dugorocno, jer ce mu pola ekipe u bolnici u novembru bit.

Danas je realan remi, ali navijacki pobjeda. Nije jebiga Liverpool Sandrlend, a Klop Mojzi.
            sigpic

Comment

• Je l' gotov Mustafi sutra?

Comment

• Trebalo bi. Horse je rekao da je medicinski za x igraca bukiran u ponedjeljak.
                sigpic

Comment

• Ako ne dođe Mustafi najebao si

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                    Ako ne dođe Mustafi najebao si

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
                    Dodaj tu i Mahreza slobodno..
                    sigpic

Comment

• Kako je krenuo trebati ce autobus za fanove da skoknu do Sarajeva.

Comment

• O boze. Coq i Elneny su vezni duo danas.
                        sigpic

Comment

• Kako znas sastave kada je utakmica u 17:00? Mozda Wengerica igra neku svoju takticku igricu.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            O boze. Coq i Elneny su vezni duo danas.
                            Odakle ti to? Pa gde je Xhaka?
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Comment

• Evo sinoc poruka Nashu, bukvalno sam znao da ce ovo da napravi. Izgleda da mu Xhaka nije spreman jos uvijek

Spoiler
                                sigpic

Comment

Working...
                                X