Dobro je prošlo . Ni malo lagana utakmica Žiru ponovo fantastičan u skok igri , gol smo primili na čistu sreću mogli smo laganice završiti sa 2:0 ali šta je tu je . Bitno je da smo izvukli tri boda i preuzeli prvo mesto na tabeli
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Nema ovdje prevelike diskusije kad se dobije. Nema kritikovanja nicega. Danas Ox da je dodao Bellerinu to je tri nula i pjeske gotova tekma, a ustvari smo morali da se oslonimo na velikog Ceharu da nas bravurom izvadi.
Nastavljamo juris prema tituli. Tri gostovanja sad zaredom. Pustit malo djecu, posebno Willocka protiv Sefilda i onda prekinut losi niz na Libertyu i spremiti se za Minhen. Remi sa Beyernom nas stavlja u odlicnu poziciju, a neka pobjeda u pole poziciju te grupe same, iako dobiti Bayern dva puta u 20 dana zvuci nadrealno.
Juris na #tripletu se nastavljasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Garant ce Jefferson Montero da exlodira sledece nedelje protiv nas, klasika. Ali treba iskoristiti losu formu Svonsija i pobediti ih rutinski. U utorak 100% gledamo najgori moguci vezni par ikada(Arteta-Flamini), a igrace verovatno i Gibbs, Debuchy, Campbell... Sancheza i Mesuta bi trebalo odmoriti, pa sta se uradi uradi u tom kupu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Igrat ce Coq i Flamini, mora odmoriti malo Cazorla. Desno ce igrati Campbell, spic Theo i lijevo Ox vjerovatno. Gibbs i Debuchy ce igrati i vjerovatno Pero i Gabriel stopere. Moguce da Macy bude na golu, al se ne bi zajebavao ipak se moze uzeti ovaj kup.
Sto se tice AMF-a vrlo moguce i Mesut da igra, ali vidjet cemo.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ima li neka statistika u kojoj moze da se vidi kad je Cazorla poslednji put sutirao na gol? Danas bas gledam ima par dobrih prilika da sutne, on radi laznjak i dodaje, isto je radio i protiv Watforda.
A nekada je bas bas cesto sutirao iz daljine i pogadjao. No svidja mi se kako igra u poslednje vreme, bas kapitenski.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostIma li neka statistika u kojoj moze da se vidi kad je Cazorla poslednji put sutirao na gol? Danas bas gledam ima par dobrih prilika da sutne, on radi laznjak i dodaje, isto je radio i protiv Watforda.
A nekada je bas bas cesto sutirao iz daljine i pogadjao. No svidja mi se kako igra u poslednje vreme, bas kapitenski.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Bas me zanima hoce li ona dva sabana u Monday Night Footballu imat kicme pohvalit Mesuta. Igra fenomenalno polovicu prosle sezone i ova dva i pol mjeseca nove. Dosad nisu ni glasa pustili da ga pohvale i istaknu, a prije su srali skoro svako kolo kad se mucio s ozljedama i formom. MOTD ga jos nije proper pohvalio, nista cudno Linaeker je stari jid, di bi taj pohvalio igraca Arsenala.
Samo da jos dodam kako mediji imaju duple kriterije. Mesuta se pisalo i sralo svako kolo u novinama, Fabregas se nije pojavio u novoj sezoni, igra kriminalno cijelu 2015. jer je i pola prosle sezone igrao skrivaca, u medijima ni slova da ga poseru.
Comment
-
Isto tako i mi i svi pljujemo Girouda, a drvoseca(Costa),Rooney,Kane sramotno kako igraju ove sezone i kakve plate primaju(prvenstveno mislim na Runija). A Giroud sasvim solidan ove sezone, mnogo se popravio, vise se trudi, trci, mada vise volim kada ulazi sa klupe nego kad igra od pocetka. Mislim da smo opasniji sa Theom u napadu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment