Draxlera sam samo pomenuo kao jednu od ideja koje su se javljale..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Bas me interesuje kako ce sa Zabaletom izac na kraj. Realnost modernog fudbala, bolje sjedi na klupi i primaj 6 cifri sedmicno, nego igraj i fakat zaradjuj te cifre
Uglavnom, Aurier novi Sagna u izradi, samo boljisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Mnogo mi je zao sto neki navijaci kluba nece biti u mogucnosti da gledaju vjerovatno i historijski dan za Arsenal zbog elementarne nepogode.
Idemoo, pobjedite i za unesrecene navijace, bar malo da se osjecaju bolje u ovim teskim danima.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Jos samo sat vremena do pocetka utakmice, postajem nervozan! Ceo dan razmisljam i pricam svima o utakmici, nisam mogao da docekam finale...
#‎Arsenal‬ team to play Hull City: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud
Subs: Szczesny, Vermaelen, Monreal, Flamini, Wilshere, Rosicky, SanogoOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ja mislio dace sansu Voji,pa ga zato nije stavuo u posl.kolu,al ne smeta ni ovsko,naprotiv...Ocekivan tim,idemo po trofej bre,Malo mi ulilo nervozu,Benfikino proklestvo,i cska u kosar.opet bez trofeja u evr.ligi,nadam se da cemo.mi drugacije,inace.....sigpic
Comment
Comment