Moguce da preterujem, ali nakon 3 kola i gledanja svih najjacih timova, stvarno mi deluje da cemo biti u TOP 4. Necu da pricam o nekim vecim ambicijama, nema velikih argumenata, ali ovaj tim, sa jos jednom zvezdom poput Mesuta moze da uradi velike stvari.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostMoguce da preterujem, ali nakon 3 kola i gledanja svih najjacih timova, stvarno mi deluje da cemo biti u TOP 4. Necu da pricam o nekim vecim ambicijama, nema velikih argumenata, ali ovaj tim, sa jos jednom zvezdom poput Mesuta moze da uradi velike stvari.
Чак и да није дошао Озил, бар ја тако мислим.
Comment
-
Rekao sam bar 20 puta ovdje, ova ekipa je veoma dobro uigrana. Igraci se znaju strasno dobro.
A i mentalno su mnogo spremniji. Strasna mentalna snaga o kojoj Wenger konstantno pametuje, ali uvidjam o cemu prica. Ovi ljudi su vec 2 godine grcevito izvlacili ligu prvaka u zadnjih 10 kola. Kada to prodjes, motivacija da se to uradi za titulu je 100 puta veca.. Vidjet ce te kako ce Arsenal odradit drugi dio sezone ove godine. Ako se odradi prvi dio sezone pristojno, odnosno da se odrzi korak za vodecima, ili cak budu prvi, onda ja sam 99% siguran da ce osvojiti titulu..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ajmo rijesiti ovo do januara, pa onda po novo marquee signing
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...medium=twittersigpic
Comment
-
Nasa je prednost sto nismo rasprodali ekipu iz prosle sezone. Tu su, znaju se i znam da ce moci da urade svasta. Sa Ozilom da ne pricam... Ozil je zaista klasa igrac.
Ali videcemo. Manje price i vise rada .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Od svih igraca Arsenala, dolaskom Ozila mislim da ce najvise profitirati Walcott. Kako Ronaldo kaze da je Ozil igrac koji ga najbolje poznaje, njegovu kretnju, onda Walcott cija je kretnja neuporedivo manje kompleksna od Ronaldove ce da dobiva lopte u strasnim pozicijama i da daje golove. Iako nije dao jos nijedan go, ocekujem ga da krene ove sezone na 25+ golova, a o Giroudu ne trebam ni pricati, on je siguran za 20+ golova
sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIako nije dao jos nijedan go, ocekujem ga da krene ove sezone na 25+ golova, a o Giroudu ne trebam ni pricati, on je siguran za 20+ golova
Comment
-
Fazon sa Oliverom je da on ima mnogo kompleksnu kretnju po terenu. Uvijek se otvara i bjezi cuvarima. Go protiv spudsa je mnogo pokazao o njegovoj kretnji, ali ako je jedan Belhanda uspio da ga digne na 20+ golova onda ne smijem ni da pomisljam gdje ce da ga digne Mesut bratsigpic
Comment
Comment