Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ispisao sam post gdje vam lekciju ocitavam, ali odlucio sam ovim dusmanima ovdje sto me mrze da ne zelim da im pruzim to zadovoljstvo da se igraju policajaca i da me kaznjavaju i blate. Necu hvala.
umjesto toga bih vas upitao nesto.
Zasto toliki jebeni pesimizam???sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIspisao sam post gdje vam lekciju ocitavam, ali odlucio sam ovim dusmanima ovdje sto me mrze da ne zelim da im pruzim to zadovoljstvo da se igraju policajaca i da me kaznjavaju i blate. Necu hvala.
umjesto toga bih vas upitao nesto.
Zasto toliki jebeni pesimizam???
Nije pitanje kvaliteta, nas igracki kadar nema ni kvantitet."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНисмо лоше прошли, само Скудето и Супер Куп, баш онако губитнички. Но баталите то поређење Јувентуса са осталим клубовима, углавном ја будем тај на крају који има неке комплексе, уопште ми то није намера била.
Comment
-
Napokon pocinje PL, red bi bio da se pobedom startuje. Igra li Santi sigurno?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Da, zato i pitam. Jbt, pola veznog nema. Samo da se pobedi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Маните ви мене економије, ја знам да Челзи сваки прелазни рок баци добру кинту и да су као такви скоро били попишани. Било како било прошле сезоне је баш тај Јувентус био испред свих енглеских клубова у Европи, па бих те замолио да едитујеш овај пост и на крају ставиш један велики упитник, ако је могуће фонт 8.
Ti mislis da ekonomija ne igra veliku ulogu?Zasto su Italijani u krizi?Koliko se trosilo pre desetak godina?Da li su se rusili rekordi za transfere tada?Kolika je stopa inflacije bila u Italiji u prethodnih deset godina, ako ne i vise.Posledice svega toga se vide danas.A i nije Italija slucajno skupa zenlja za turiste.Tako nesto slicno ce kad-tad da zadesi Engleze, pazi sta ti kazem.Rekao sam da imate timove slicnim Sitiju i Celziju da biste cesto desavalo da vam uzimaju igrace ispred nosa kao sto sada to rade Arsenalu.Zelis Vidala, ali se pojavi rival iz lige koji mu da vecu platu, on vise nema dilemu za koga ce da se opredeli.Drugacije trziste i Juventus moze tako da se cenjka i da mu polazi za rukom da te igrace dovodi za smesnu cenu, jer su ti igraci retko kome interesantni, tu pre svega mislim na klubove van Serije A.
Comment
Comment