Teo nema opravdanje. On je prosto to sto jeste - prosjek.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Poste pa dobro momci da ostavite da vidim golovesljaka me ubi
ja koliko vidim prosle god je Remzika bio na udaru kako got okrenes a sad samo cepa,a ove je Theo,pa da ako on krene stopama pomenutog
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Gledao sam samo 2. poluvreme, ali ovo je prva utakmica ove sezone u kojoj mi se svidela Wilsherova igra. Jedino mu zameram onaj pas u prostor Bonyju kad je Bony imao 1 na 1 sa Vojom.
Ramsey je opravdao vec sada moje reci iz proslosti, a posto sada pljujete po Walcottu jel treba i njega da pocnem da branim i opravdavam?Last edited by Tobdzija; 29-09-13, 01:09.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Originally posted by Ves View PostRekoh sebi - Boze, daj da profa izvadi Remziku i Podolskog, a da udju Wolkot i Arshavin, pa da damo gol! - I izadjose Podolski i Wilser, a udjose Wolkot i Zervinjo!
Onda rekoh sebi - Boze, daj da se Zervinjo povrijedi, pa da udje Arshavin, da damo gol! - I bi tako!
I, da!- Remzi je govno od igraca! Zaboli me ona stvar da li je razlog to sto je lomio nogu prije 2 godine, ili sto je u proslom zivotu bio zena, ili sto ima neredovan seks, ili sto ga je otac zlostavljao, ili sto mu se rodjena sestra jebe za sitne pare, ili sto mu je majka alkoholicarka, ili sto zeli mir u svijetu - a nema, ili sto se rodio kao velsanin, ili sto se pokajao sto nije otisao u Mancester, ili sto Seselja nece nikada pustiti, ili sto Nele snima Nadrealiste bez Nadrealista, ili sto hiljade ljudi umire u sekundi, ili sto mu je mali, ili sto nam se blizi smak svijeta, ili sto nije jeo! Kako god, on je govno od igraca!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Hahahahaha.
Makar si priznao da si pogresio.
Ko prizna pola mu se prasta.
A kad se vracaju Santi i Poldi ?Bice to ludnica
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Ne daj Boze da ja nadjem kolko sam ja pljuvo Remziku, kakvim imenima sam ga zvao hahah
Al dobro je nek je proigrao..
Al dobro ono sto sebi kazem u bradu o igracima u toku tekme nije za javnost, cak i kad ima neko kuci ne smijem da lajem fasovo bi necim po glavi kolko tu psovki i grdnji ima. Zato ja ne gledam Arsenal u drustvu. Jednom sam probo pa su me otjeralisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment