Da se ne ponavljam sa " loši smo, nema razbijača, nema odbrane, Giroud nije klasa i sl. " - Jebem ti dan i sat kad je Santos doveden u ekipu! Jebem li mu majku i sve što mu je sveto! Jebem mu familiju brazilsku i ko ga nagovori da igra fudbal! Pa, može li onako?! Šta je ono, ljudi, kakav je ono kreten? Lopte dodati ne zna, pada sam po terenu, nikad nije na svojoj poziciji, spor je, traljav, glup, užasan! Ne treba, Profesore, nikog da dovodite, samo NEKA SANTOS IDE !!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Arsène Wenger: "It's a thigh strain and that rules Gibbs out for the next three weeks."Oli Price-Bates @OliPriceBates
Andre Santos vs. Franck Ribéry, ladies and gentlemen.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Moze li mi neko reci sta nije uredu sa ovim covjekom?
James Olley @JamesOlley
Q Why are your experienced defenders so nervous? Wenger: "Because they want to do well."
Iain Macintosh @iainmacintosh
"This squad is top, top level," says Arsene Wenger. *smiles politely*
James Olley @JamesOlley
Q Will you sign anyone? Wenger: "I cannot promise you that. We ask for an official extension of the transfer window for one week!" #afc
HK Arsenal @HK_Arsenal
Arsene Wenger has just said 'I will surprise you' in the post-match interview in Sky Sports. Yeah.. I'll believe it when I see it. #AFC
Soe, zamisli da se povrijedi jedan CB i onda legendarni Sqillaci ulazi da nam pokaze svoje world class skilove za koje je placen
EDIT:
Originally posted by AK47 View PostOvo je amater neki napisao,kako ce Santos cuvati Riberya kad Francuz zadnjih 150 godina igra lijevo krilosigpic
Comment
-
Ko mi kaze da Giroud nije klasa, ja s njim ne zelim da pricam vise.
Podatak, prva sezona u novoj ligi, navodno najjacoj na planeti. Porediti se s francuskom ne moze i covjek je uradio sljedece u svim takmicenjima
Oli Price-Bates @OliPriceBates
21 starts, 14 goals, 11 assists. Oliver Giroud.
Akane, ma nek mi jebe mater i ribbery i sve. Ne mogu ja sad o njima da razmisljam kako treba znam gdje igra, ne pratim ih, al veceras sam iznerviran jer se ova tekma trebala dobit nakon povratka na 2-2.
Pa i onaj robben kojeg ocima ne mogu pogledat ce ga poniziti, kad su ga downing i henderson ponizili ne mogu da pomisljam sta ce mu uraditi robben.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ves View PostDžek i Santi, pa malo niža klasa Podolski i Teo, pa 10 mjesta prazno, pa tek onda Giroud. Msm, ne uzimam sve igrače u obzir, već samo pomenute.
Giroud jeste klasa,samo niza brate slobodno nemoj pricat sa mnom ;)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment