Ja cisto da javim jos nesto oko povreda. Brat Jack bi za najvise tri nedelje trebao ad bude spreman, ali se ocekuje i da ce to biti brze, jer mu je ceo oporavak daleko brzi nego sto doktori ocekuju. Jaoooo, kad se vrati, pa obuce desetku i krene da dominira!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sad sam i ja prestao vjerovati u sahina, a da je bio done deal jeste. Arsenal je dogovorio sve £2 m loan fee u ponedjeljak i onda su napravili gresku jer su odgodili dogovor i uletio lfc sa ponudom od £5m i £15m buy out klauzom. Arsenal nije pratio i ovaj ode u lfc. Dobro nije lose bolje potrositi te pare na m'vilu koji je jos uvijek aktuelan jer je odbio zenit. Ostali afc i totenham. M'vila zeli da igra lp tako da bi mogao da zavrsi ipak kod nas, ako ne capue je izjavio da zeli da ide da igra lp protiv najboljih timova na svijetu.
Takodjer wenger je nesto mljeo o zadnjoj sedmici prelaznog kako se tad sve probudi i poludi oli svaka minuta postaje bitna..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Arsène Wenger: "I don't want make a promise that I cannot keep. It does not only depend on me. But there still could be some action on the transfer market - ins and outs."
Dragi Arsene, jedan Francuz zavisi samo od tebe, on ceka onaj broj 17, smiluj se na Wadine i moje molbe i dovedi ga."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
http://euronogomet.com/index.php/tra...ahina#comments
Jel' nisu dali da ga mozemo kupiti na kraju? - Nisu! Ako nisu, zaista nam i ne treba! Medjutim, ako se ispostavi da jesu, tj. ukoliko je Liverpul dogovorio otkupnu klauzulu, ma kolika ona bila ( do 20m ), onda sam ljut! Onda zaista jedemo govna!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Arsenalova odluka je bila da se povuku od sahina sto znaci da je neki drugi transfer spreman da eksplodira. Vjerujem u naredna 2-3 sata ce da izleti neko novo ime.
Takodjer ocekuje se potpis walcotta danas ili do kraja sedmicesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
[QUOTE=Wilshere_10;844871]@AFCAMDEN
Breaking injury news: Woijcech Szczesny is doubtful for Sunday's clash with Stoke. Last minute decision will be made on him. #AFC
Krenulo je, i nema stajanja. [/QUOTE
Ma strasno. . Sve se vise razocaravam u fudbal(najvise sto se tice povreda i transfera). .Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Topdzijo, samo hrabro, imamo jos nedelju dana, verujem da cemo se pojacati.
EDIT: Tako je, tako je, tako jeeeee!
Ode Biglia, Sahina smo ispustili, sad ostaju dve zivotinje, i sad ne mozemo da pogresimo u izboru. M'Vila, a moze i Capoue (mada je M'Vila i dalje favorit)."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
http://www1.skysports.com/football/n...ers-midfielder
Ovi iz Milana su ludi. Hoce Banderu i Denilsona..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment