Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman View PostIskreno, ja ne znam sto ste se nadali Allegriju, mada uopste nisam bio u toku sa vestima, pa ne znam ko je pustio buvu prvi, ali ni trenutka nisam zamisljao njega u Arsenalu.
Princoni, moj dobri, Arsenal 6. nece biti.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostIskreno, ja ne znam sto ste se nadali Allegriju, mada uopste nisam bio u toku sa vestima, pa ne znam ko je pustio buvu prvi, ali ni trenutka nisam zamisljao njega u Arsenalu.
Comment
-
Zna se kome Boro Primorac šalje dojave Ja sam već pisao meni je cela ta priča oko Alegrija smešna i rekao sam da ako Vengerica dobije otkaz ove sezone najverovatnije dolazi onaj baja iz Bormuta pošto realno svaka druga opcija je po malo bajka. Svi smo jaukali za Čola i Alegrija ali to teško da može da se desi ove godine . Sad ovaj otkaz Ranijerija je po malo bio bum tako da u krajnjem slučaju možda i on dođe , ali ja sam siguran da Wengerica ne ide nigde.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Last edited by bici; 26-03-17, 10:21.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKoja će ti patka Wilshere čovek 10 godina ne može da skrpi sezonu da se ne povredi Alexisu ponuditi sve što traži bez ovih ostalih se može , mada od ove liste ja bi ostavio i Remziku,Oxa,Santija i eventualno Sanoga onako da se nađe.
Comment
Comment