Јесте а он је иначе добио црвени и поклонио два гола у још јачој утакмици
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nisam ja nikad digao Girouda u nebesa Ronalda i Benzeme. Uvijek sam govorio vrhunski napadac, ali ne onaj sami svjetski vrh. Covjek daje sve od sebe na terenu i konstantno doprinosi.
Sto se Santia tice, nisam obracao previse paznju na Kokelana u tom partnerstvu. Onda se poceo primjecivati pattern, da nabace dupli presing na Santia, i ostave kilometre prostora Coqelanu koji jadan ne zna sta ce s loptom. Nama je prosle sezone igra bila katastrofa jer su se u isto vrijeme povrijedili i Santi i Kokelan i otislo sve u vraziju mater. Onda se vratio Coq i igrao s Remzikom, koji ne zna graditi igru od pozadi i tu nisi imao balans.
Nikad ja nisam rekao da je Kokelan los fudbaler. Ono sto on radi, on to radi odlicno, a to je sjebavanje napada i uzimanje lopti.
ALI
Coqelan ima samo jednu prednost i vamo 5 drugih mana. Grant radi priblizno dobro ono sto Coq radi najbolje, ali zato u ostalih 5 segmenata prekucava Coqelana. Stoga, kada gledas ko je kompletniji fudbaler, dodjes do zakljucka da je to Granit Xhaka. Uostalom, vidjet cemo kako ce funkcionisati partnerstvo sa Remzikom. Ja ocekujem da bude fenomenalno, al ako budem grijesio priznat cu da sam pogrijesio, nikada me toga sramota nije bilo.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma malo ga neko udario, nista strasno kolko sam ja shvatio.
Inace Klatenburg sudija ovaj vikend. Posto Unitedu nije dao 7 penala, ocekujem ovo kolo da pokloni barem jedan penal Kokosarima i jedan crveni nama.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment