A pre toga Hamburgerov odbegli sin.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ma Juniore i da se dovede Mustafi to ti vala nista Bog zna sad ne donosi.Pojacao bi odbranu,ali u globalu sad taj transfer nesto predstaviti kao veliki ne ide.Jamesa kad bi doveo imao bi trio iza spica beton jer on super moze odigrati na desnom krilu.Ima odlican centarsut i mislim da bi najvise profitirao Giroud...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ja ne znam što se toliko kuka na Olivijea, meni on skroz ok napadač, sad jbg što Arsenal igra milion i tri nepotrebna pasa oko 16 metara, uguši konja.
Nekad je to bio direktan fudbal zvani Anri, Ljuberg, Berkamp, Pires....danas klasično mrsimuđenje, pa se slobodno može reći da više nije zabava gledati Arsenal.
Comment
-
Kako mi je ovo promaklo...
On whether he’s close to signing anybody…
Yes, but I would say that spending is not in itself a quality. Spending and buying the right players is a quality. I’m a bit fed up to always respond to the same things, like ‘we don’t want to spend’. We analyse absolutely everything and after we have to make the right decisions. What we did historically always.
Comment
-
sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Ovaj sto je ovo napisao, je bio goalov correspondent za Arsenal.
On prakticno veze nema.
Robert Lewandowski je meta i znat ce se nakon ovog vikenda sta ce biti oko toga, 99.9% NISTA.
Lakazet je precijenjen.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment