A kako je to bolji? Po kojim parametrima?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Dejan78 View PostNi Draksleri ni Saciri tu ce Teo da se sirisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa vise ne smijem komentarisati Arsenalove transfere.
Veso mi zabranio
Jbt, pročitaš nečiji tvit tipa ovog :
i umjesto da ga okačiš, ti, kako bi sebi digao rejting, bukvalno prepišeš...
Originally posted by maliajnstajn View PostMadness is coming to Emirates." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Frajer je objavio madness ima jedno 20 dana. I taj post Madness is coming je opet zajebancija.
Ovdje ljudi vise ne znaju ni da se zajebaju.
A ti si posebno naporan covjek.
Pogodio sam 3 transfera, fulio sam barem 15. Kada postoji relevantan twit postavim ga.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostFrajer je objavio madness ima jedno 20 dana. I taj post Madness is coming je opet zajebancija.
Ovdje ljudi vise ne znaju ni da se zajebaju.
A ti si posebno naporan covjek.
Pogodio sam 3 transfera, fulio sam barem 15. Kada postoji relevantan twit postavim ga.
Elem, Asano i Gnabri mecu na olimpijadi
http://www.101greatgoals.com/news/ar...ympics-videos/" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Kakve su nam sanse protiv Liverpula i prvom kolu? Sta ocekujete?
Ja sam sinoc nesto sanjao u vezi Arsenala i secam se samo da je Cazorla dobio crveni karton.Last edited by Tobdzija; 05-08-16, 14:59.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment