Kao nekad Inamoto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJoj vi meni jasni niste sekunde.
Sansa da ovaj lik dobije radnu dozvolu odma je ispod 10%. On nije doveden kao napadac sad da bude, vec za par godina.
Takodjer frajer ce da igra Olimpijadu i nece uopce predsezonu provesti sa timom.
Apsolutno nebitno pojacanje, koje je ovako objavljeno samo radi komercijalne kapitalizacije Japana.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostKao nekad Inamotosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Abel View PostJe li okej da pitam ok je kralj humora koji se preimenovao u Nastavnika Lično?
Je li okej da naglasim da je sarkazam?Usljed postepenog ali konstantnog pada kvaliteta Arsenalove teme na ovom forumu, uzrokovanog prije svega najezdom sebi okrenutih špekulanata, odlučio sam, intervencijom uprave kluba, pridružiti se forumu i mukotrpnim radom temu u narednom periodu vratiti na pravi put, ako ne i učiniti kvalitetnijom. Bivši korisnik ovog profila, koji se potpisivao pseudonimom " Ves ", a s kojim smo bili u stalnom kontaktu, uvidjevši naše plemenite namjere, ponudio nam je svoj korisnički nalog. A. WengerLast edited by Ves; 04-07-16, 14:10." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostDa nisi toliko nadmen i egoista i da gledaš stvari iz otvorene perspektive razumeo bi šta sam napisao , ovao igraj se svoje igrice i batali me svoje patetike." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment