Volkot je dao gol i asistirao.. Odbrana je danas zakazala, ne napad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ovo je stvarno sramota ne znam šta drugo da kažem. Dinamo sam i mogao da razumem , nikada takva gostovanja nisu bila lagana ma protiv koga da igramo , ali ovo kod kuće ovako se braniti pa ovo je bilo i više nego amaterski . Nemamo šta da tražimo u LŠ više posle ovakve dve partije barem da smo iole pametni pa da se fokusiramo na PL dok smo još u igri .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ovo je bilo potpuno razocaravajuce, koliko ova ekipa nema muda to je neverovatno... Ozil se danas vukao po terenu kao alkos neki, pravog kapitena nemamo, niko se ne postavlja kao neki lider na terenu sto je najgore od svega. Ne znam kako iko moze da krivi Volkota ovde, gol i asistencija, pa da nista drugo nije uradio ovo mu je dovoljno, Sancez se trudio maksimalno. I ovde se vidi taj lose odradjeni prelazni rok, Velbek povredjen, Ziru suspenzija i onda dodjes do situacije da na klupi imas samo Remzija i Kembela cijim se ulaskom nista nije dobilo, odbranu ne vredi ni komentarisati. Grupu samo nekim cudom ako uspemo da prodjemo, LIGO EVROPE STIZEMO!!!
Comment
-
Mislim da je Barton skoro pricao u smuslu kako Arsenal nema kicmu ili tako nesto, to je ovde bas doslo do izrazaja. Da je na primer na mesto Santija bila neka mrcina tipa Vidal, Volkot krilo, Benz napad, razbili bi ih petardom. Bas je jadno bilo koliko su fizicki bili nadmocniji u duelima. Jbg, nije to takav kvalitet igraca kao kod nekadasnje Barse pa da ti ceo vezni i napad cine igraci od metar i zilet, slicne konstitucije i profila.
Comment
-
Nisam ni hajlatse vidio, ali sto se mene tice on moze sa djecom ovu LP da odradi, mene to takmicenje ove godine ne interesuje.
Zna se sta je prioritet, a to je EPL i FA Kup da se uzme tri put za redom.
Ova grupa se moze proci. Dobit ce ludak Gvardiolu samo zato sto mu je kurcu cejf, a i ligu ce uzeti samo da se United uzme za vikend.
Pozdrav iz hladnog Becasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNisam ni hajlatse vidio, ali sto se mene tice on moze sa djecom ovu LP da odradi, mene to takmicenje ove godine ne interesuje.
Zna se sta je prioritet, a to je EPL i FA Kup da se uzme tri put za redom.
Ova grupa se moze proci. Dobit ce ludak Gvardiolu samo zato sto mu je kurcu cejf, a i ligu ce uzeti samo da se United uzme za vikend.
Pozdrav iz hladnog Beca
Dajte novu anketu za ili protiv Vengerice
Comment
Comment