Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostI pas za Belerina za Sanchezov prvi go je bio bolestan
#WengerOut #EmilijaINsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
To bi bila bruka Sanchez i Bellerin na istoj strani. Ali i on i Monreal dobro funkcionisu. #EmilijaIN
Inace nisam gledao mec danas, sad cu gledati highlights.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Hektor je bolesno napredovao u zadnje 3 godine.
Ono kad smo ga pomno pratili u rezervama momak je igrao krilo i bio najbolji igrac, ali kao bek daje nenormalnu dimenziju ovoj ekipi.
Ogromna razlika izmedju njega i Debuchya, ogromna, a momku je tek 20 godina.
Sad treba Olimpiakos uzeti, ja 99% necu gledati tekmu, jer sam na putu, a onda derbi za vrh sa Unitedom. Mora pasti osveta za proslu godinu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Napred bi bio veći pritisak psihički i pravili bi više faulova na njemu što je kod nas = pauzi 2 meseca , može on i ovako da funkcioniše Remzika ga lepo pokriva kada tako ode napred čak i trči za njega . Pre nego što ga dobio izmenu Remzika je čini mi se najviše pretrčao na terenu i ubeđen sam da je to razlog zašto ga Wenger forsira toliko .
Nego imate neki info u Flaminiju mački kakvi smo baksuzi na toj poziciji da je to neverovatnosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment