Veceras ce Ozil biti taj koji ce da ga prima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Vala najbolji strelac Flaminjo,al stvarno ne znam koliko njih moze prelaznu ocenu da dobije pored njega i Ospine,Cembers je solidno odigrao pored tog nesrecnog ag,Gibs nas onom intervencijom sjajno spasao,al pored tog nista posebno..Ziru kao da nije ni igrao ni Ramzi bogme,Ox solidan ,sve u svemu bitan dobijeni derbi ,idemo u Lester po pobedusigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostAki zaboravljas da je i dalje u igri najbolji sofer autobusa u Engleskoj.
Ala ste ispljuvali Flaminija kao da ga Venger stavio u prvoj postavi finala lige sampiona, a ne miki maus kupu. posebno,
Comment
-
Nego čudi me da niko nije izkomentarisao lošu odbranu na desnoj strani ono je bilo da bog sačuva , ne zna se ko je bio gori Kembel ili Debuši . Kembel brani sredinu terena pušta i beka i krilo da vršljaju kako im je volja Debuši je toliko delovao pogubljeno u par situacija da je pravo čudo kako nismo još neki gol primili .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Debusi ocajan, ali je mali Cembers igrao solidno. Pogresio je kod autogola jer je trebalo da ostavi loptu Ospini, ali pored toga, vrhunski.. Ono sto mene zanima je, kako je Flamini odradio posao koji mu je zaista zadat. Dakle, ne postizanje golova vec oduzimanje, presecanje lopte, dodavanje..
Comment
-
Coquelin propusta sutra mec, a verovatno i Olimpiakos, trebalo bi da bude spreman za Man Utd. Sad dati sansu ocu Flaminiju da izdominira. Mene bas zanima kako cemo sutra sa Lesterom, jer su odlicni ove sezone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ko sutra u sredinu umesto Kokelanisa,ovaj BogSpoiler
- - - - - - - - - - - - - Cech
Bellerin - - Gabriel - - Koscielny - - Monreal
- - - - - - - - Santi - - Flamini
Ramsey - - - - - - - Özil - - - - - - - - - - Alexis
- - - - - - - - - - - - Walcott
Toliko ofanzivnih igraca u nekoj bzv,formi niko da iskoci,,,.stvarno je red Alexisa da krenesigpic
Comment
Comment