[VINE]eHrADEb0jrm[/VINE]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Brajkula View PostBo ovo sikiraš li se ti sa Spektora Harvija sreće ti ?
Da ne bude potpuni off, sace bit neki interviju sa Benzocim agentom, ima da opet negira sve.
Plus gledam tw, vecina navijaca drugih klubova kazu, ako Wenger potpise Benzemu trka za titulu je gotova.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNisam gledao jos, ako mi vjerujes, ispiti me neki stisli, pa ne mogu da sjednem da odgledam, sutra cu vjerovatno.
Da ne bude potpuni off, sace bit neki interviju sa Benzocim agentom, ima da opet negira sve.
Plus gledam tw, vecina navijaca drugih klubova kazu, ako Wenger potpise Benzemu trka za titulu je gotova.
I btw, poslije veceras sam ja malo uvjereniji da se desava i da je blizu.sigpic
Comment
-
Meni je recimo zanimljiv odabir rijeci koji koristi Karim Djaziri.
Istu potpuno recenicu danas Wenger na presici pljunuo. "Nothing is happening at the moment
Zadnja presica sezone ide pitanje za Ceha, kaze Wengerica
Arsene Wenger: "We are not focused on Petr Cech at the moment."
Svi znamo sta se desilo poslije togasigpic
Comment
-
AK, nije u redu baš toliko negativizma s tvoje strane, jer je ovo ipak tema o Arsenalu (iako si verovatno u pravu često).
Ovo su navijačke stvari, ne racionalne, pusti da se nadamo.
Nervira te sto bi otišao iz Reala, ok, razumem to.
Samo mi nije fora da ja odem u temu npr. Mančestera i da pričam šta će da se desi, ako je to u kontra smeru u odnosu temu. Može par puta, ali tebi je svaki post negiranje nekih glasina, kao razbijaš nam iluziju.
Nema potrebe...
Čak i da ne dođe Benz, naše je da pričamo i ovako i to je normalno u ovoj temi.Last edited by Ray; 08-08-15, 07:34.
Comment
-
Ja sam prvi napisao da me ne bi nerviralo da ode covjek kad bi igrao meni dragi Jese i sta ja znam moguce je da ode,uvijek je to normalno u fudbalu moguce...mene nervira hvatanje za gluposti i ja nikad ne bi negirao da ti dodjes i kazes joj da hoce doci,ma daj da dodje,nego ove gluposti sto moj Junior pise i hvata se za njih
Uostalom Princaro napisi ti sta pametno,a da nije spam ajnstajn i ja se barem drzimo neke temeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment