Vengerica
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOgromna zelja mi je u uci upravu kluba. Show kakve stvari bi se mogle uraditi, iako mozda na ovom planetu postoji maksimalno 5 ljudi koji bi radili bolji posao od ove uprave trenutno.
Recimo sta bi ja uradio sada da ima instant impact jeste unaprijedio social media marketing i udario jutubu i tjero igrace da rade svakakve priloge, plus mozda radio i striminge treninga i raznoraznih budalastina. Posebno sta bi napravio jeste da treneri u klubu rade priloge o tome kako unaprijedjuju same igrace i kakve su njihove metode.
Po pitanju finansija, jos uvijek ima prostora za napredak na samoj prodaji tv prava, posto NFL ima najjaci model za kapitalizaciju tv prava, malo bi isao na isti sistem.
Ali, ubija cinjenica da je cijena jedne dionice 30k funti, a oko 9 miliona je 1% kluba, a u narednih par godine vjerovatno ce i ukupna vrijednost da skoci za barem 10%
Sto se tice Mutinja, nedavno ja objavio, nesto Francuzi lupali, ja mislim da ce on zavrsiti u Portu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNa ogromnu zalost Princare i ostalih hejtera ostaje nas Profa jos dugo godina
Spoiler
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostMeni samo nije jasno zasto navijaci Arsenala misle da im je samo Kokelan dovoljan...decko odigrao jednu polusezonu odlicno i sad misle da ce da nastavi da dominira.
Valjda iz iskustva sa raznim igracima kao sto su Vilsir, Remzi, Volkot bi trebali da razmisljaju o nekom drugom kvalitetnom DMu ako misle da budu ozbiljni konkurenti za titulu.
Kok je poslednji igrač za koga se treba brinuti naredne sezone,Arsenal samo mora da vodi računa o tome da ne izgori i ne povredi se jer nemaju igrača takvih karakteristika u timu(ili bar ne nekog ko bi na tom nivou tako odigrao) al to je već neko drugo pitanje koje Venger treba da reši,treba li Arsenalu pojačanja u vezi ili neLast edited by saburo sakai; 23-07-15, 14:01."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Nama definitivno treba bolji napadač ukoliko se mislimo boriti za nešto više od četvrtog mjesta. Monreal ako ostane, dobro smo pokriveni na LB, a ukoliko ode, sigurno će doći neko novi, ne vjerujem lošiji. Smio bih se osloniti na Coqa za DMF kroz cijelu sezonu, a Gabriel bi trebao Mertesu uzeti mjesto prvog stopera, čak, mislim da će nekim čudom i Chambers odnekle isplivati do prve postave i potisnuti i Gabiriela i Mertesa na klupu.
Manje više, sve je pokriveno, ali me napadač brine.sigpic
Comment
-
Neizvodljivo je da Coquelin odigra perfektno celu sezonu, sva takmicenja na visokom nivou i to bez povrede. Po meni treba da dodje neko barem sa kim moze da se rotira, a ukoliko Flamini stvarno ode kao sto se prica ubedjen sam da neko stize. Nece se osloniti samo na Coquelina.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostNeizvodljivo je da Coquelin odigra perfektno celu sezonu, sva takmicenja na visokom nivou i to bez povrede. Po meni treba da dodje neko barem sa kim moze da se rotira, a ukoliko Flamini stvarno ode kao sto se prica ubedjen sam da neko stize. Nece se osloniti samo na Coquelina.sigpic
Comment
Comment