FAV nadmocni, nece ga nitko
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Rossonero View Post@ Aki
Pipita?
Vidjet cemo sta onaj ludak Benitez planira, mozda ima istine u onome sa Ronaldom i CF pozicijomsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nema alternative Perez prodao bi ga on,ali nema se tu koga dovesti...
Sto se Reala tice Iker,mozda Ramos i Illarra bi mogli otici...eventualno Arbeloa i na posudbu Odegard i Lucas Silva
Benitez se ne mora i nece rijesiti BenzemeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Neke statistike sa oficijalnog PL sajta
Što se tiče bekova ja bih rekao da smo tu sasvim solidno pokriveni , nemamo neki preteran izbor ali sam sa desnom stranom zadovoljan u fulu, a što se leve tiče tu sam onako
Evo po meni najbitniji podatak u čak 9 utakmica smo primili preko 2 gola dok je Čelsi samo 3 . To je ono što sam pričao da moramo defanzivno dosta da se pojačamo ako želimo da razmišljamo o PL dok moj brat Princara hoće sa Gabrielom da juriša po triplete
I jedan krajnje zadovoljavajuć podatak da nismo imali neke velike promene što se prvog tima tiče tojest ključni igrači nisu puno propustili , odbrana nam se dosta rotirala zbog tu nekih povredica tako da tu zaostajemo sa Čelsijem ali nije toliko strašno .
I za kraj upoređivanje golmana gde brat Ospinica u većini dominira ali Čeh je Čeh
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Pa nema tu sta ja hocu ili necu, Gang, prosto nije realno da se stoper dovodi, a ako treba da biram od trenutnih opcija, naravno da mi je Gabriel prvi izbor. Venger iz nekog nepoznatog razloga veruje Peru, a imas u ekipi i mladjane Cembersa i Gabriela koji zasluzuju sansu. Da se ja pitam, odmah bi trejdovao Pera za Hovedesa na primer, i u odbrani vise nista ne bih dirao. Eventualno ako Monreal hoce u Bilbao, pa piknuti Rodrigeza iz Volzburga.
Comment
Comment