Originally posted by Princ
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Princ View PostTebi je Santi jaci box to box igrac od Ramzija?
Ali opet jedina stvar koja mu ne ide u prilog je što ima 30 godina , 6 manje od Remzike i što sada može da se proda najbolje tojest za sezonu dve će mu opasti cena 50 postoLast edited by Lord Gangarić; 06-07-15, 12:09.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostIskreno stavio bih Santija pre Remzike u bilo koje doba dana ili noći .
Comment
-
Ovog ljeta se zna ko moze da ide, Santi nije medju njima i nece ici nigdje naravno. Iduce sezone ce biti opasnija rotacija kod Wengerice, posebno kad pocisti ekipu. Poldi je otisao, otici ce i Campbell, Ospina, nadam se Flamini. Za Artetu niko ziv ne zna sta je s ugovorom tog covjeka, postoji cak i neka mogucnost da on vise nikada nece igrati fudbal, vec da ce ostati u vidu trenera.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Taman krenuo da postavim...Ramos najbolji stoper na svijetu,Alonso najbolji veznjak,Di Maria najbolje desno krilo,Marcelo najbolji lijevi bek,Iker(ne Neuer nego San Iker) i dobro njegov brat Benzema
Bio bi tu i Khedira sto posto nego mu ofirno mora nekoga iz Arsenala da stavi
Veliki Mesut osim sto ga gotivim i ukus za fudbal nam je istiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Isto sam pomislio kad sam vidio da je Turan potpisao za Barcelonu
Sta li ce Gojkara reci na ovaj sastav naseg brata Mesuta
Inace meni taj Pedro nikad nije bio neki igrac i ne vidim da ce on da unaprijedi ovaj kadar nesto specijalno...moze i mora bolje ako se hoce napraviti nesto,odnosno ovdje prizivani cilj
#tripletaLast edited by AK47; 06-07-15, 23:43.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ne sjecam se da sam kucu bacio na Pipu, nesto jesam sigurno, ali ne znam jel kuca bila, al dobro to je zajebo i Sky i svi zivi
Od Pedra nema nista, posebno jer je produzio ugovor, klauzula mu je 30+m, a zimus se mogao uzet za 7 miliki pjeske.sigpic
Comment
-
Pipo, kakav crni Joveta. Pipita je bio na vratima skoro, samo okreno se Wenger ludak Sukiu, digo meni pritisak i popusio za obojicu
Al dobro sto se Pedra tice, uvjeren sam da nece tu nista biti.
Artetica produzio na jos godinu. Sad ce ljudi pisati nista od Vidalasigpic
Comment
Comment