Sanchez odigrao 72 meca u zadnjih 12 mjeseci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Ja sam gledao svaku tekmu i to klasa vise mi je bas senzacionalisticki i balavo za izjaviti
Te velike izjave pobjednik,gubitnik ostavljam vama da sudite to je vrlo bitan faktor.Ja ipak preferiram da gledam igraca 90 minuta i sta on radi na terenu za 90 istih.Aguero vrijedi npr 100 miliona,a na ovom turniru nije odigrao nista,sinoc do ulaska Higuaina nista posebno.Robben je imajte u vidu isto tako bio gubitnik promasivao je penale u kupovima,zicer u finalu Mundijala,penal u finalu LS-a ali je covjek sve naplatio i to s kamatom...varljive su to stvari
Sta vas briga uostalom vi imate u ekipi pobjednika pun kurac
Nisi ti majstore gledao Primeru nego Henrya i Barcelonu,to su dva razlicita padeza
Henryj,sta je ovo ne moze te niko nesto?Last edited by AK47; 05-07-15, 13:16.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJa sam gledao svaku tekmu i to klasa vise mi je bas senzacionalisticki i balavo za izjaviti
Originally posted by AK47 View PostNisi ti majstore gledao Primeru nego Henrya i Barcelonu,to su dva razlicita padeza
U 2012/2013 sezoni kad je Modric dosao u Real sam pogledao jedno 40 utakmica Reala jer je bio veliki hajp tu u Hrvatskoj oko Modrica pa skocio i ja na vlak. Ovo sto sam gledao Benza i Higuaina mi je Benzema bolji finisher, kad sam gledao tekme zamjetio sam da je Higuain znao cesto masit nemoguce, a i Benzema je po meni puno korisniji u kreatorskom dijelu, bolji momcadski igrac.
U Napoliju nisam gledao Higuaina pa o tome ne mogu nista rec. Koliko ja znam medu madridistima Higuain nikad nije bio nesto posebno voljen..
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostDakle nije borac, hoce sve na pladnju. Sto se nije izborio s Benzemom. Da je mogao, bi ga izbacio iz prve postave. Benzema je za njega space shuttle.
Ovo je samo statisticki. O igrackim kvalitetima necu ni da pricam, to zna svako ko ga je gledao 3 puta malo pazljivije. Prijem, oslobadjanje cuvara, realizacija + sto ume majstorski da asistira, kretnja bez lopte za 10. Desnom, levom, glavom, makazice, sta god oces. Pravi spic koji reaguje na 1 kakvih generalno fali danas.
Al ko vas jebe, uzivajte u bravurama Zirua, Kejna, Velbeka, Bentekea, Lukakua i ostalih majstora. Gurajte Volkota u spic i dajte mu i 200k plate.sigpic
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostNe moras se slagat s mojim misljenjem jebiga. Raspravljamo. Ja iznosim svoje videnje, ti svoje.
U 2012/2013 sezoni kad je Modric dosao u Real sam pogledao jedno 40 utakmica Reala jer je bio veliki hajp tu u Hrvatskoj oko Modrica pa skocio i ja na vlak. Ovo sto sam gledao Benza i Higuaina mi je Benzema bolji finisher, kad sam gledao tekme zamjetio sam da je Higuain znao cesto masit nemoguce, a i Benzema je po meni puno korisniji u kreatorskom dijelu, bolji momcadski igrac.
U Napoliju nisam gledao Higuaina pa o tome ne mogu nista rec. Koliko ja znam medu madridistima Higuain nikad nije bio nesto posebno voljen..
Sto se tice Napolija imas moje komentare kao svjedok da sam svaku skoro tekmu gledao i meni je ovdje jos pokazao novu dimenziju igre,bukvalno on je Napoli cijelu sezonu nosio na svojim ledjima.Zabijao,kreirao i sve.Branio mu golman Dnipra sve i svasta istina nije ga islo ispali,a ko ih je doveo do 1/2?Licno on i samo on.Ko je protiv Juventusa u finalu SP-a sam pobijedio onakav Juve?Prosle sezone u LS 12 bodova svaka pobjeda njegov potpis ima,Wenger se do zadnje sekunde branio zivotom na San Paolu.Kup prosle godine Romu unistio,Lazio unistio...na Mundijalu protiv Belgije normalno opet strijelac kljucni go,a gdje je Aguero od 100 miliona.Sjeca li se neko neke dobre utakmice za Argentinu?Ja skroz slabo,a navijam za njih jos od 1998. godine.Benzema je prosle godine prazne golove promasio ja mu psovao sve zivo,ali zato sto je bio los i sto je klasa?Kad je Benzema odigrao veliku utakmicu u zivotu dobro?Nikad...
Uvijek Gonzalo Higuain ispred kvaziklasa,uvijek!!!Last edited by AK47; 05-07-15, 18:03.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostAl ko vas jebe, uzivajte u bravurama Zirua, Kejna, Velbeka, Bentekea, Lukakua i ostalih majstora. Gurajte Volkota u spic i dajte mu i 200k plate.
Cemu pizdenje odmah. Kaj je zabranjeno rec svoje osobno misljenje i dojam o nekom igracu? Ako ste fanovi igraca to je ok.
Comment
-
To je bilo pre, ali kada uporedite Higuaina iz Reala i Higuaina iz Napolija razlika je velika.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...tu-230145.htmlOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostTo je bilo pre, ali kada uporedite Higuaina iz Reala i Higuaina iz Napolija razlika je velika.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...tu-230145.html
Sta da vam kazem citajte sportske.net vrlo finih istina imaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment