Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
-
Benzema je otac,ali Benzemi se dosta gleda kroz prste za raziku od Higuaina...moj omiljeni igrac je Frank Lampard samo da se ispravimo,on i Alonso eto
Svake sezone napravi covjek 40+ golova na svoju klasu i to se samo metne u drugi plan.Meni se u sustini najvise svidja kod njega sto je konstatno u sansi,ima cesto problem sa realizacijom,ali njegova kretnja je da te glava zaboli ja vratim nekad snimak ne mogu da vjerujem kako mu mozak brzo radi...
Svako ima svoje misljenje normalno,ali moja slika je u ovom slucaju bas ogromna jer svaku utakmicu njegovu gledam
Cavani dvije godine za redom promasuje zicere u LS protiv Chelsea,na Copi ocajan to se ne prica Cavani je klasa.Ramos zakaze u velikoj utakmici Ramos ovakav onakav,a prije toga iznese Euro na ledjima jedan go Spanija primi duel nije izgubio.Prosle godine u LS ne radi golova nego protiv Bayerna doktorska disertacija odbrane doktora gdje pola ekipe ne igra odbranu.Thiago Silva nikad u zivotu nije igrao veliku utakmicu,a ovo sto je licilo na veliku kiksao je,ali nema slicica,nema poucnih recenica...dvostruki arsin je cudoLast edited by AK47; 05-07-15, 13:44.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostCavani dvije godine za redom promasuje zicere u LS protiv Chelsea,na Copi ocajan to se ne prica Cavani je klasa.
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostCavanija ne smatram nekom ekstra klasom, ali da je u PSG-u u sjeni Ibre to je. Cak je i krilo igrao da Ibra bude u prvoj. Covjek je izgubio osjecaj za gol.
Kako je dijeliti minutazu sa Benzemom jer to zahtjeva Florentino Perez?Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ako izuzmes vanzemaljce poput Mesija i Ronalda, vrlo mali broj igraca ima bolji procenat realizacije od Pipe. Masi i on ali ulazi u ogroman broj sansi i ne ide ispod 24-25 po sezoni. Luis Suarez i Karim Benzema recimo su se mnogo vise izbrukali u zivotu po pitanju 100% sansi. Van Persi do 28. godine bio najveci choker od igrackih klasa, Kavani sta ume da promasi kad je bitno je isto nerealno, ubica malih ekipa. Mogu do ujutru da nabrajam. Jednostavno nemas napadaca koji se ne izblamira nekad. Mozda Batistuta i Robi Fauler.sigpic
Comment
-
Anri je znao da se ispromasuje nenormalno. To sto je ulazio u nenormalan broj sansi je nesto drugo. Luis Suarez danas isto to radi. Igracina ali kad kazes najpouzdaniji realizatori tu se podrazumevaju Van Basten, Batistuta, Fauler, Sirer, Ibrahimovic, Vieri i jos nekoliko italijanskih napadaca... Jednostavno rodili se da daju gol. Kad je majstorstvo u pitanju Anri je sam vrh, cista realizacija je samo jedan segment igre i nesto drugo.sigpic
Comment
-
Slusajte Akana, ne trenira on za dzabe petlice.
Mnogi ljudi upamte nekog igraca po jednoj sezoni gde je bio ili odlican ili katastrofa, i za njih nema dalje. Tako mnogo ljudi koji ne prate Arsenal pisu da je Kos najveca kiksara, a brat jedan od najboljih stopera u ligi vec dve, tri sezone. Tako i tog Kavanija npr. sto Akan kaze, upamtili ga po toj sezoni u Napoliju gde je pokidao i sada je on najveca klasa. Jbg, slabo se prati, ali svi sve komentarisu.
Comment
-
Originally posted by Princ View PostSlusajte Akana, ne trenira on za dzabe petlice.
Mnogi ljudi upamte nekog igraca po jednoj sezoni gde je bio ili odlican ili katastrofa, i za njih nema dalje. Tako mnogo ljudi koji ne prate Arsenal pisu da je Kos najveca kiksara, a brat jedan od najboljih stopera u ligi vec dve, tri sezone. Tako i tog Kavanija npr. sto Akan kaze, upamtili ga po toj sezoni u Napoliju gde je pokidao i sada je on najveca klasa. Jbg, slabo se prati, ali svi sve komentarisu.
Sustinu si rekao nema tu sta da se dodaje,svi sve znaju kroz twitter i portale jbgZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment