Ne može Santi biti u rotaciji da ga j***m
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Kada mogu Modric i Kros, zasto ne Vidal i Ramzi . Kada jedan ode u napad, drugi se drzi odbrane, na tu neku rotaciju tipujem, plus Gabriel umesto sporog Pera i eto balansa .
Originally posted by Gangrena View PostNe može Santi biti u rotaciji da ga j***mLast edited by Lion; 01-07-15, 12:35.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostOvu formaciju igram na FM-u samo što je umesto Trboseka Santi , Rambo je deep plej a Coq klasičan DM
Alexisu je ovo najprirodnija pozicija,a u 4231 gdje ga stavi moj Princara jos desno je znatno manje ubojitZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Princ View PostKada mogu Modric i Kros, zasto ne Vidal i Ramzi . Kada jedan ode u napad, drugi se drzi odbrane, na tu neku rotaciju tipujem, plus Gabriel umesto sporog Pera i eto balansa .
Ja bi to tako. Daj ti tvoje vidjenje, Gangaro.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Princ View PostA jebo to da li je levo ili desno, mogu i Sancez i Ox na bilo koju od strana.
Neymar,Hazard,Ribery,Robben,Ronaldo,Sanchez svi vole da igraju kontra stranu...
Pa to je ta Gangaro ista,samo sto su to tzv side veznjaci u ovoj formaciji,a u 4231 je Rambo deep plej pored Coqa destruktivcaLast edited by AK47; 01-07-15, 12:44.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostModric i Kroos igraju u 4-3-3 formaciji sa jos jednim veznjakom tu,a da pri tome Kroosa ne vuce lopta naprijed...u 4231 moras da imas jednog klasicnog defanzivnog,a ovu obojicu vuce prostor i nazad bi puhalo kao nikad
Comment
-
Diaby among five players leaving Arsenal
Abou Diaby, together with academy players Jack Jebb, Austin Lipman, Brandon Ormonde-Ottewill and Josh Vickers, are leaving Arsenal, having reached the end of their contracts.
Diaby leaves the club after 10 years in which he made 180 first-team appearances, scoring 19 goals.
A hugely talented midfielder, unfortunately his time at the club was interrupted by a number of serious injuries. Diaby has also represented France on 16 occasions.
Dakle i sluzbeno je objavljeno da odlazi. Pozdrav i sretno. Mogao je bit Arsenal great da nije bilo ozljeda.
Comment
-
To što Akan priča je klasičan inside forward koji ide na stranu suprotnu od jače noge pa ulazi unutra ne izvlači se na centaršut , Riberi i Roben klasičan primerLast edited by Lord Gangarić; 01-07-15, 12:44.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Davno sam pisao da Arsen treba da postavi dijamant i da ne postoji igrac Arsenala kojem ne bi vise odgovarala takva formacija. Strucnjaci me ubedjivali da mora 4-2-3-1.
Sile nema da Vidal i Remzi igraju u 4-2-3-1 a da to nije Noric i Lester kuci.sigpic
Comment
Comment