Arsene Wenger:"Mi (Arsenal) sada imamo novce i u mogucnosti smo da dovedemo skoro svakog igraca koji je na trzistu.Ono sto vam mogu reci je da ce na ljeto stici neka nova,velika imena,a da ce sigurno neki igraci otici.O imenima ne bih pricao jer svi znate da to nije moj stil,no gledati cete neka nova imena na Emirates-u,neka imena koja znace u svijetu fudbala.Takodje ne bih ni o onima koji ce otici.Sve cete saznati na ljeto."...kao sto sam i govorio jos ljetos,a ispostavilo se tacnim,Profa potvrdjuje moje rijeci.Bolji dan za klub dolaze,konacno smo u stanju zadrzati svoje najbolje igrace,a plus dovesti velika svjetska fudbalska imena.Nadam se da su medju ovima koji odlaze Diaby,Flamini,Podolski,Arteta.Potvridli iz Palerma da je poslata ponuda za malog Argentinca od strane Arsenala,traze jos pet miliona od ponudjenih 35,pitanje je da li se ce se Venger cenkati,da li ovo znaci da Theo odlazi definitivno pitanje je sad,mislim da ce Venger pustiti Thea zbog jednog od najvecih talenata pod Arsenom Vengrom malog Serge Gnabrija,koji bi sledece sezone trebao da pokaze pun potencijal on i Ox na krilima za sledecih deset godina
.

Comment