Ma bjezi spalit cu se sam. Zamisli lezat na tolkim parama i jos platit porez na njih 10-20%
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Provjerio u 13:45 slijece avion u Rim koji je posao sa Heathrowa. Idemooo ludilo za sat vremenaa.
Wengerica zavrsio Sancheza i Debuchya sa plaze u Riu, a 2011. na deadline day bio na konferenciji u Zenevi i tad je potpisao 5 igraca..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Juce je dao samo takvu golcinu iz picke materine za PSG.. Ja bih iskreno vise voleo njega nego Radamela, a nadam se da je Venger spreman da plati posto se kaze da je nudio pare za Falkaa... U krajnjoj liniji, ili sto bi fudbaleri rekli, na kraju dana, fudbal se igra zbog publike... U modernom svetu on je postao soubiznis i treba ga tretirati kao takvog.. Ako navijaci na Emiratima placaju najskuplje karte na svetu onda zasluzuju i da gledaju najbolje igrace.. Koja je poenta placati 1000 funti za Sanoga i Zirua kad za duplo manje mozes da gledas Falkaa, Di mariju i ostale neraste Jedinstva..
Comment
-
http://www.skybet.com/football/speci...nsfer-specials
Evo ovde linka, pa ako nekoga ne mrzi da mi objasni koje su nam sanse za Bonija i Kavanija.. Nista mi tu nije jasno...
Comment
-
Comment