I vise nego ,,samo"... Mislim da ce najveci problem kod njega biti da se mentalno pripremi za PL.. U ostalim segmentima je vise nego dobar za svoje godine..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Zanimljivo je da navodno uprava urgira Wengera da kupi napadaca, a to znaci da bi se budzet mogao i rasiriti, ali Wengerica okljeva.
Sto se tice malog Carvalha, fantasticna visina, konstitucija, te nevjerovatan potencijal. Rad sa Wengerom ce od njega napraviti zvjer.
Ludnica. Falcao u Realu, sada se ceka sta ce se desiti sa Benzemom, kao igra saha, jedna figura, vamo, druga tamo i bum Wengerica ponovo ima priliku da profitira od samog trzistasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Ornstein je Arsenalova medijska kucka, napisat ce sve sto mu se kaze. Zar nije cudno prvo potvrdi da smo u pregovorima za Remya, onda 40min kasnije kaze necemo nikoga potpisati. A Remya nece sigirno Wenger, jer, prije 2 godine neko ko je radio za klub je savjetovao Wengeru da ne ide po Remyasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Stvar je prosta,treba nam CB,DMF,CF ! a po vaznosti najbitinije da obezbedimo defanzivca,posle po mom misljenju treba napadac,(koliko se zadnje secam bodovi se dobijaju postiznjem golova) i trece defanzivni vezista...
A nesto mi deluje mnogo 3 igraca za jedno vece,tako verov,cemo da izvisimo za napadaca,al tu je Januar ,pa cemo da se vadimo,al dal ce biti kasno,vreme ce pokazati...
Ali ipak kod Profe se nikad ne zna,mozda i bude 3 od 3sigpic
Comment
-
Ja kontam da ce naci univerzalca za stopera i zadnjeg veznog, a napadaca mora dovesti... Ali opet ne kontam logiku da se dovede napadac, a pusti Kembel... Svrha dovodjenja je bila da se pokrije odsustvo Zirua, a ne zamena za prethodno pomenutog..
http://www1.skysports.com/football/news/11670/9449934
Iskreno se nadam da nam sprema neko iznenadjenje...Last edited by Dimitrije; 31-08-14, 14:31.
Comment
Comment