Hladno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ako tako bude, mislim da je red da Akija za onih obecanih 50-60 miliona za potrositi danas spalimo na vjecnoj vatri, pa nek mu Arsene dize spomenik ispred Ashburton Grovea ako 'oce!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Jebiga, jos uvijek mislim da ce se potrositi nesto. Nema jebene teorije da ce sa 6 defanzivaca pokrivati 4 pozicije cijelu sezonu, nema teorije!
Po onome sto sam vidio sinoc, Wenger je znao da mu treba napadac i prije povrede Girouda, ali nije mogao naci koga hoce.. Ja cekam jos uvijek.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
BBC Transfer News @BBCTransferNews now
Monaco have received bids from both Man Utd and Arsenal for Falcao. The player preferring a move to Manchester #MUFC #AFCLast edited by Ves; 01-09-14, 11:51." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Falcao bas nece da igra LS. Prosle sezone ode iz Atletica kad su taman usli u LS i izdominirali, a evo sad Monaco u LS, a on opet izgleda odlazi u klub koji ne igra LS.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Comment