E ne znam sta ce vam Douglas Costa, kad je tu Joel, bespotreban potez skroz.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Ricma View Post@Brajkula
Ma i sa Bajernom bi prekucao 80 bodova s obzirom da je ogromna razlika u kvalitetu izmedju njih i ostatka lige, Dortmund jedino moze da im parira ako ispadnu iz grupne faze LS jer oni tim za tri fronta nemaju.Poenta je da on kada ima vecu konkurenciju on ne moze do titule.Slazem se sa tim da je Venger vremenom postao gubitnik.
I naravno da je dosta realnije da Junajted da zavrsi u TOP 4 nego da Arsenal osvoji titulu, zato sto je za top4 potrebno dosta manje nego za titulu.
Comment
-
-
Jedva cekam da sledeca sezona pocne. Uzivao sam dok sam bio u Engleskoj i kad mi je stadion bio tako blizu. Ispunjenje sna je to bilo, a nadam se da ce sledece godine Arsenal uzeti titulu i da ce konacno pokazati od cega su sazdani.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostImali smo dogovorenu cifru sa BvB za Reusa, ali nas je Marco odbio i zavrsili smo sa Sanchezom. Reus ceka Bayern, navodno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma Rojsu su pune uši vode , dečko je zacrtao Bajern ili Barselona
Btw Kosta ili Kedira jedan transfer mora pasti , obojica su u situaciji da moraju da promene klub tako da bi to trebalo iskoristiti ja bi radije video Kediru čisto zbog te defanzive na sredini terena a i što je adekvatna zamena Arteti .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment