Ako se prenosi samo Man Utd-Liverpool onda mi mec sa WBA necemo videti. No danas bar Arena prenosi i Celsi i Tottenhem(multiprenos).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
18 igraca koji su u protokolu za veceras: http://www.arsenal.com/news/news-arc...face-west-brom
Moje predvidjanje:
.............Vivijano..................
.Dzenks..Mert..Verma..Monreal.
..........Flamini...Arteta...........
..Gnabri......Eisfeld.......Mijaci..
...............Bendtner..............
Tako da na klupi ostaju: Fabijanski, Hajden, Belerin, Olson, Ivobi, Park i Akpom.
Jedinu promjenu u odnosu na ocekivano koju bi ja volio vidjeti je da umjesto Dzenksa igra Belerin, a znam da u toj zelji nisam usamljen..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ovi igraci bi trebalo veceras da igraju protiv WBA.
4 Per MERTESACKER
5 Thomas VERMAELEN
8 Mikel ARTETA
13 Emiliano VIVIANO (GK)
17 Nacho MONREAL
20 Mathieu FLAMINI
21 Lukasz FABIANSKI (GK)
23 Nicklas BENDTNER
25 Carl JENKINSON
30 Ju Young PARK
31 RYO Miyaichi
37 Chuba AKPOM
40 Hector BELLERIN
42 Thomas EISFELD
44 Serge GNABRY
45 Isaac HAYDEN
53 Kristoffer OLSSON
60 Alex IWOBIOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Prosledjujem poruku koju sam poslao Vesu :
Originally posted by Wilshere_10Utakmica Boze sacuvaj, da nije ArseNAl sesnaest bi puta zaspao.
U odbrani nemam kog posebno da istaknem, Verma bio dobar stvarno, pouzdan i kapitenski delovao, za mene ispred Kosa, ali nece da ih dira Wenger. Leva strana nam je sve vreme bila neupotrebljiva, tako da Monreal nije doprineo napred, ali je bio siguran pozadi. Kad vec spominjem levu stranu, Ryo ocajan, decko niejdan prodor, centarsut, dribling... Jenko nesposoban u napadu, znas vec kako izgleda kad gnjavi loptu, Gnabry sve vukao s desne strane.
Arteti se vidi da je izasao iz povrede, nije u ritmu utakmice, imao par netipicnih gresaka, u odbrani dosta pokrio, fale mu utakmice. Hayden sivonja, lomi noge i prvom do sebe, to jedino zna, tanak igrac. Eisfeld ni tu ni tamo, da nije bilo gola i odlicnog utrcavanja za gol, rekao bi da je bio slab, ali eto, gol ga vadi. Gnabry jedini konkretan, unosio zivost, probijao, borio se, vidi se da je neiskusan i nije navikao na PL, ali se klasa "oseti". Bendtner je majmun, first touch kao u drveta, nepokretan skroz, nikako dostojan drugog napadaca u Arsenalu. Klinci s klupe, nemam sta da ti kazem, video si i sam, mene niko nije impresionirao.... Sve u svemu, nismo zasluzili, bolji je bio WBA, ali na misice su ovo izvukli."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment