Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Vala Arsenalu treba krilo onakve klase skoro kao i napadac. A za 30m funti ili eura kolika mu je otkupna klauza lagano ga se moze dovesti
Mislim cak i da Gundogan ima slicnu klauzu..
Uglavnom eno opet agent Marice pere da je ovaj blizu Arsenala.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostVala Arsenalu treba krilo onakve klase skoro kao i napadac. A za 30m funti ili eura kolika mu je otkupna klauza lagano ga se moze dovesti
Mislim cak i da Gundogan ima slicnu klauzu..
Uglavnom eno opet agent Marice pere da je ovaj blizu Arsenala.
djeluje mi da je on baš privržen Borusiji i Klopu, treba tu mnogo više napora da se realizuje taj transfer nego samo da se isplati klauzula
jedino u slučaju koji je neki dan D-Wade spomenuo a to je da tamo dođe do nekog skorijeg raspada sistema ali to je gotovo nevjerovatno da se dogodi
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIsplati klauzu, uvjeri igraca i eto ga, piece of cake.
Sta je bilo sa Gotzeom ovo ljeto?
ako Arsenal krene na Rojsa možda i uspiju u tome da ga dovedu isplaćivanjem klauzule, ne kažem ja, već samo mislim da je Rojs mnogo drugačiji od Gecea a i kao što sam rekao ima odličan odnos sa Klopom a govoriti kako se osjeća u Borusiji po pitanju statusa nije potrebno jer smo se sami u to uvjerili s obzirom na njegovu prikazanu igru i angažman na terenu. Borusija je sada i finansijski mnogo jača tako da će biti u situaciji i da daje poboljšanije ugovore najboljim igračima te samim tim će koliko toliko moći odolijevati ovim najvećim klubovimaLast edited by ognjen; 08-09-13, 13:05.
Comment
-
Ozil – I would have joined Arsenal for free
“I have left Madrid with a return ticket to Munich and now do not fly back to Madrid, but to London. “In some way, that conversation [with Wenger] flicked a switch in me and made me realise what I had lost at Madrid: transparency, trust, respect. He told me exactly how I saw myself, how he wanted to use me, what he expected of me.
“For the transfer fee I cannot do anything. I would even have joined Arsenal for free. I want to win titles , but I ‘ll do anything.
That’s my mentality. “We will do everything we can to get as far as possible in all competitions : I learned at Real I go to no competition and say from the outset , the goal is the semi-final or the final. When I play, I want to win.
“I talk to Per and Podolski a lot, they’re helping me.”
Sto se tice Reusa, ne treba igracima vjerovati, van Persie je bio savrsen primjer. Obozavao je Wengera, radio je besprijekorno i izjavljivao da voli klub, pa na kraju u rivale ode.. A Reus je sam izjavio par puta da voli gledati Arsenal i da mu je idol Tomas Rosicky. Zamisli jedan poziv brata Rozze, Reus se navlazi i dosao bi djabasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ciprian Marica ce nam izgleda doci. Slobodan je igrac, napadac. Igrao je u Bundesligi(ne znam za koje tacno klubove). Bolje da on menja Girouda kad zatreba nego mrtvi Bendtner.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIsplati klauzu, uvjeri igraca i eto ga, piece of cake.
Sta je bilo sa Gotzeom ovo ljeto?
Pa Gotze je presao u najjaci klub na svetu u tom momentu, pa i delimicno sada. Zasto bi Reus presao u relativno slabiji klub, jedino zbog para ??? Ili ambicije da se oproba u nekoj drugoj ligi, ali mislim da je jos rano za to. Nije on isti kao Gotze, pa to ne mozes ni porediti, zaista cudo treba da se desi pa da on ode iz Borussie u neki klub sem Reala ili Barse mozda, obozava klub, veliki je navijac, i klauzula koju ima je za mazanje ociju, otisao bi on odavno da je drugi slucaj.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostJest' bas je tako lako.
Pa Gotze je presao u najjaci klub na svetu u tom momentu, pa i delimicno sada. Zasto bi Reus presao u relativno slabiji klub, jedino zbog para ??? Ili ambicije da se oproba u nekoj drugoj ligi, ali mislim da je jos rano za to. Nije on isti kao Gotze, pa to ne mozes ni porediti, zaista cudo treba da se desi pa da on ode iz Borussie u neki klub sem Reala ili Barse mozda, obozava klub, veliki je navijac, i klauzula koju ima je za mazanje ociju, otisao bi on odavno da je drugi slucaj.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment