Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Realno
    sigpic

    Comment


    • Originally posted by Erik View Post
      Realno
      je da ove godine ne bih uzeo nikoga.
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

      Comment


      • Uzeli smo zvijer za dz, ali to je transfer koji moze doci jednom u 20 godina.
        sigpic

        Comment


        • Juventus igra raspalu ligu koju gledam svaki vikend i sa bilo kim ce osvajiti, a prodjite Barsu i uzmite LS, Brajko.
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

          Comment


          • A ima li neki ozbiljan izvor ili samo ti retardi iz sana i ostala nestrucna lica koja su se primila na hajp?
            Originally posted by Dekinjo
            Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
            Originally posted by La Jugoslavia
            Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

            Comment


            • Originally posted by Prototype View Post
              Perisic uopste nije gol igrac, iako sam ga nekad hvalio tj ocekivao vise, izgleda da od njega nikad WC igrac.
              Ma realno on nikad nije ni trebao da bude igrac svjetske klase i zvijezda, ali meni je on idealno krilo. Prebrz, centarsut i ima potez, sta ces vise od krila? Cak moze odlicno da se snadje kapiram i u 3-5-2.
              sigpic

              Comment


              • Ne moze u 3-5-2, previse ofanzivno orijentisan. U Italiji zbog takticki i previse opreznih ekipa, tj guste i obicno dobro organizovane odbrane koje cekaju na svojoj polovini, njemu je tesko da igra u takvom okruzenju. U Engleskoj bi se on snasao sigurno zbog svega sto si naveo. Al u danasnje vreme posebno u formaciji 4-2-3-1 krilo mora da ima njuh za gol, a to njemu bas fali. Mada za kontra napade je i vise nego dobar, poznavajuci Mourinha moze on izvuci dosta iz njega.

                Ali zasto da idete tim putem ? Morate dovesti WC igrace, nema sta da cekate. I Real nije mogao da prodje u QF LS, pa je onda resio da kupi sve zivo i to uglavnom WC kvalitet, rezultat toga je evidentan. Mozete da dovede bilo koje igraca na planeti, para busi gde burgija nece, nema potrebe da dovodite ovakve igrace.

                Comment


                • Samo je problem sto nema mnogo krilnih igraca svjetske klase, a i oni sto postoje Mancester da dovede ne moze. Celsi nikad nece dati Mancesteru Azara, Arsenal Sanceza, Real Bejla, Barselona Nejmara, mozda da se ide po Daglasa Kostu koji je prica se nesto nezadovoljan, ali opet sta ce Bajern, Riberi je proslost. Bas nisam pametan po koga ici, a da je formiran. Talenti su drugo, ali ti talente moras da cekas par godina minimum, a opet je rizik. Tu je Moura ali ja uopste nisam siguran da je on bolji od Perisica, najvaznije kod krila je da je prodorno i brzo, a to Perisic jeste. Stavise on je vrsta krila koja izumire. Pricali smo i prije nedje, ja bih i po Jarmolenka isao, a i on je rizik realno, samo sto mislim da je vrijedan tog rizika. Mada on i nije bas tip igraca kao Perisic.

                  Sto nije gol igrac je tacno i problematicno, cini mi se onaj Salah kad bi mogao gol da ubode jedan od najjacih bi bio na svijetu, sta je sve sposoban da izvede i onda upropasti pred golom to nisu istine.
                  sigpic

                  Comment


                  • Originally posted by bici View Post
                    A ima li neki ozbiljan izvor ili samo ti retardi iz sana i ostala nestrucna lica koja su se primila na hajp?
                    Pa zavisi kako Index.hr shvatas.
                    sigpic

                    Comment


                    • Originally posted by Vladan View Post
                      Samo je problem sto nema mnogo krilnih igraca svjetske klase, a i oni sto postoje Mancester da dovede ne moze. Celsi nikad nece dati Mancesteru Azara, Arsenal Sanceza, Real Bejla, Barselona Nejmara, mozda da se ide po Daglasa Kostu koji je prica se nesto nezadovoljan, ali opet sta ce Bajern, Riberi je proslost. Bas nisam pametan po koga ici, a da je formiran. Talenti su drugo, ali ti talente moras da cekas par godina minimum, a opet je rizik. Tu je Moura ali ja uopste nisam siguran da je on bolji od Perisica, najvaznije kod krila je da je prodorno i brzo, a to Perisic jeste. Stavise on je vrsta krila koja izumire. Pricali smo i prije nedje, ja bih i po Jarmolenka isao, a i on je rizik realno, samo sto mislim da je vrijedan tog rizika. Mada on i nije bas tip igraca kao Perisic.

                      Sto nije gol igrac je tacno i problematicno, cini mi se onaj Salah kad bi mogao gol da ubode jedan od najjacih bi bio na svijetu, sta je sve sposoban da izvede i onda upropasti pred golom to nisu istine.
                      Pa 4-2-3-1 formacija je dosegla visine zbog generacija igraca tj krilnih napadaca. Pogledas sve dominantne ekipe zadnih 10-ak godina su imali jaka krila na kojima se i bazirala igra. Sve ih je manje kao sto kazes, zato i msm da cemo videti razlicitih formacija u buducnosti, posebno sa 2 CF-a.

                      Douglas Costa je igracina po meni, odlicno bi vam lego. Imate Mikija, jos da idete po Isca/Jamesa, mada obojica mi nekako lenjivci za ono sto trazi Mou. Deco, Lampard i Snajder su njegovi tip igraca za desetku, a ni takvih nema previse. Work rate, gol igraci, pass odlican, fizicki isto jaki/solidni... kompletni u svakom smislu.

                      Mbappe iz Monaco-a je vec sada vrh, po njega bi morali ici kako znate i umete.

                      Salah da ume gol da postigne bio bi na nivou CR-a

                      Comment


                      • Originally posted by Erik View Post
                        Pa zavisi kako Index.hr shvatas.
                        Kao i sve ostalo na balkanu
                        Originally posted by Dekinjo
                        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                        Originally posted by La Jugoslavia
                        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                        Comment


                        • Comment


                          • Di Marzio, gt dok ne izbace englesku verziju

                            Mourinho is 'bewitched' by him and wants to bring him in Manchester. He faces competition from multiple clubs, though most notably Madrid as Perez wants him too.
                            He debuted with #Francia, bewitched #Mourinho who wants to take him to #Manchester: all crazy @KMbappe

                            "Yes, he is the one that will sit on the bench." The show, Payet and Griezmann, he does not realize it. Intent to train, suspended gaze between the lightness of his eighteen years and weight, small but perhaps beginning to be felt, the responsibility of those chosen by fate appears. The fate of Kylian Mbappe Lottin seems already marked, even if he is the first to keep their feet firmly on the ground (in fact, the ground game, but not when it starts and accelerates, there seems to fly). "Do not follow the path already marked, goes' where there is no path and leave a trail": accompanied by this caption a photo collage with idol Henry, which he now says: "I do not like comparisons between players. Mbappe needs to become Mbappe, that's it. of course it's strong, I love it. "Blessing.

                            Now they realized all of it, of Bondy French child, the suburbs of Paris. Its history and its numbers we told them we had here, but at eighteen is growing quickly, and after a month and a half this growth looks really exponential. Yesterday another stage, the debut for France: the earlier young (eighteen ninety-five days) by Wisniewski times, which debuted in 1955 with Sweden at eighteen and sixty days. Record in the record, because even with the convening Mbappe had written another, special and romantic, becoming the first born after the victory of the World '98 to be called by bleus. Following in the wake of the numbers, there is to update the figure for the goal in the season is 19 in 32 appearances (1701 minutes). That is a goal every 89 '.

                            Numbers and performance (recently the gleaming test in the Champions League against Guardiola City) justifying the Mbappe-mania. On social, newspapers, among teammates and of course ... on the market. Mbappe bewitched Jose Mourinho, who would want with him to Old Trafford. But the competition is fierce: the boy is tempting half of Europe and it seems that Florentino Perez was present for him at the Louis II of Monaco-City evening. And you know that the galacticos, potential or otherwise, to Presidentissimo like always. The Spanish newspapers AS and Marca on all, ride the wave, calling it "La Joya of the market" in Madrid are "fascinados with Mbappe" in Monte Carlo Prince Albert calls phenomenon.

                            But also the teammates perceive the crack. "We know it, is destined to teams like Real Madrid or Barcelona," he says of him Fabinho. "Yes, he is the one that will sit on the bench." Comments instead Antoine Griezmann on Instagram, below a photo in which he and Payet indicate it. It seems it took to heart, pampers him and teases him, as in the video shot by plane returning from Luxembourg. "Voila, the first game for the national team too much pressure," jokes Griezmann, waking a Mbappe tender. That smiles, headphones ears, seems to say: "I make you pay." But it is a pure look, not bad or annoyed. Earlier he had said, after Luxembourg-France: "I'm the same as always, a young man in a team of champions who have welcomed me really well. I try to listen in the field and do not hear what they say outside. I had an awesome week, I hope that the next few days is even better. " Hope that would be granted if he were to make his debut as a starter in Paris on Tuesday against Spain: all are waiting for him, watching him. He does not hide, but answers in the field and off, perhaps with a weapon more important and decisive than the others: humility.
                            sigpic

                            Comment


                            • Klinac ima 18 godina i igra ozbiljan fudbal jedva 6 meseci. Ne mislis li da je malo neozbiljno platiti neku ozbiljnu cifru za njega?
                              Originally posted by Dekinjo
                              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                              Originally posted by La Jugoslavia
                              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                              Comment


                              • Zvuci nestvarno da je pre svega 3. meseca napunio 18. godina

                                Francuzi imaju sjajnu generaciju pred sobom. Ousmane Dembele je mozda i veci talenat, ustvari ne mozda nego i jeste. Za bilo kojeg od ove dvojice ne treba zaliti para.

                                I valjda neko u Manchesteru skonta da Martial je vise CF nego krilo.

                                Comment

                                Working...
                                X