Sad nesto sanjam pa reko da vidim sa vama koga bi radije Grizmana ili Edena?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by l1m4r View PostSad nesto sanjam pa reko da vidim sa vama koga bi radije Grizmana ili Edena?Ne izgleda mi kao da ce se Murinjo vracati na 4-2-3-1 obzirom da smo na Old Trafordu igrali 4-3-3 protiv Milzbroa i Sanderlenda. Mislim da su spekulacije oko Grizmana gluposti i da nema sanse da on dodje jer ne moze da se uklopi u ovaj sistem. Izbacivanjem holdera i ubacivanjem Grizmana, gubimo Pogbu.
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
"Sve je vrlo jednostavno što se tiče Marsijala. Treba da pozove svog agenta i da ga pita: 'Zašto me povezuješ sa Seviljom?' i da mu kaže da se nalazi u najvećem, ili jednom od najvećih klubova na svetu i da u njemu želi da ostane." - Fil Nevil
Sve te agente redom treba nabijati na kolac.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment