Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Uroš View Post
    Ima u Španiji bekova, ima u Italiji bekova, ima veznjaka, ima polušpiceva, krila. Real Madrid pokupi desnog beka za koliko 30ak miliona. Gde je Mančester Junajted šta kupuje i gde? Mlade i potencijalne zvezde ili starije instant igrače? Ja bih rekao ni jedno ni drugo.

    Čelsi ima 50 igrača na pozajmicama. Nisam navijač Junajteda već volim Murinja tako da ne provociram nego samo diskutujem i nije mi jasno što čoveku ne dovedu igrače?

    Je l ne bi Pulisic bio zalog za budućnost? Npr.
    Slazem se sa svim i ovi i prethodnim postom ,jos decko navija za MU koliko znam, a ima ih jos,eno Monki u Romi juri samo klince talente oko 20m cifra ,izmakao mu Malkolm,al dovsce se neko Bejli prva zelja a mislim da bi legao i MU,ima igraca,al jbg,nema tu dogovora izmedju Murinja i ostatka.

    U sustini mi mozemo da nagadjamo ,nek mu jedino dovede Ed to sto Mou trazi,ako nije moguce,sumnjam da je samo 3 igraca na listi zelja kod Moua,a ako ne moze nijednog da mu dovede ,u jedan MU onda je Ed nesposoban ili ne zeli

    I to ako se planira da ti Ras i Lingard igraju prvu i borba za PL ili LS nema od toga nista ,mogu na klupu MU,ali prvi tim i veci uspeh tesko ikada,mozda u tim kakav je recimo Everton

    MU kao tim iz top klase po meni mora da ima igrace i bude popunjen kao i njemu slicni timovi na svim pozicija,RM,Barsa,Bajern,Juve itd,a ne 5 top igraca 3 onako i sa 3 da se krpi a klupa jos tanja,mislim moze al onda je realnost bez titula
    Last edited by 61563; 28-07-18, 12:53.

    Comment


    • Originally posted by Uroš View Post
      Ništa to nije. Treba u svakoj liniji tima dva top igrača. Lukaku nije dovoljan, Matić završava posao, Pogba nekonstantan, DDG je dobar ali odbrana je prosek.

      Nemate ni jak napad ni jaku odbranu, nego Žoze izvlači max i maestralno zatvara ponekad, jer zna da nema Salaha, Manea i Firmina da mogu da sevnu u svakom trenutku.

      On ima Aleksisa koga ostali ne mogu da isprate.

      Čelsi ima Azara, Vilijana, Kantea, odbranu jaču, golmana dobrog, popunjeniji su boljim igračima u svakoj liniji, bekovi mnogo bolji, Liverpul ima bolju navalu i vezu, Siti je bolji, dužina klupe neuporediva.

      Nameće se zaključak da je Murinjo čarobnjak. Gvardiola i Klop bi se sa prošlogodišnjim Junajtedom borili za top 6.
      Pep bi sa onim timom Utd bio 1 prosle sezone, mozda uz neke povrede 2. Kakvo crno 6 mjesto.

      Siti bolje golmane ima? Nema.
      Bolje CB? Otamendi/Stones/Laporte su bolji od ovih u Utd? U najgoru ruku isto nesigurni ali drugaciji fudbal igraju.
      Bekove imaju bolje Walker i Mendy.
      Sredina Fernandinjo/KDB/Silva/Sane/Sterling jel mnogo bolja od sredine Matic/Erera/Pogba/Sancez/Marsijal pod Pepom? Nemoj mi pricati da ta sredina ne bi kidala, Pogba i Marsijal bi pod Pepom igrali napadcki fudbal i izvukao bi maximum iz njih.
      Napad je bolji jer imaju Aguera i Zesusa dok Lukaku nije tip napadaca za Pepa.

      Sad smo usli u domen sbbkbb, ti imas svoju pricu ali tako imam i ja svoju. Uglavnom Portugalac nije iz dosta igraca izvukao maksimum, valjda ce ove sezone
      Hated, adored never ignored

      MUFC

      Comment


      • Originally posted by Uroš View Post
        Ima u Španiji bekova, ima u Italiji bekova, ima veznjaka, ima polušpiceva, krila. Real Madrid pokupi desnog beka za koliko 30ak miliona. Gde je Mančester Junajted šta kupuje i gde? Mlade i potencijalne zvezde ili starije instant igrače? Ja bih rekao ni jedno ni drugo.

        Čelsi ima 50 igrača na pozajmicama. Nisam navijač Junajteda već volim Murinja tako da ne provociram nego samo diskutujem i nije mi jasno što čoveku ne dovedu igrače?

        Je l ne bi Pulisic bio zalog za budućnost? Npr.
        Mani me Italijanskih bekova(videti pod Darmiana aka “Najbolji bek italijanske lige”).
        Ja izuzev Jorginha, Dybale i jos nekoliko igraca, ne bih doveo nijednog igraca iz te mrtve, sporo, neintezivne lige.
        Sto se tice spanskoh bekova i igraca... dodju ADM, koji je igrao LS, dodje Morata koji je jos i igrao u Juveu, i raspadnu se. Za tvrdog a pritom i vec sad top igraca je tesko da adaptira u Engleskoj, pocevsi od klime, do nacina igre.
        To su Aspas slucajevi, i zilion pre njega. Dobri fudbaleri ali se ne snadju a statusno i cenovno dovedeni kao igraci koji se ne cekaju 2,3 sezone.
        FFS, navodno je suvisno da Rasha, nase dete cekamo, ali zato bi trebalo nekog Lopeza, koji usput zapadne u depru...

        Comment


        • Pa ja koliko vidim on i ne može da dovodi, nije da neće. Ne liči mi na njega da neće nikoga.

          Ma Marsijal je kidao gde tačno? Kidao je i Salah u Bazelu pa je u Čelsiju izduvao. Imaš Lingarda, ima i Totenhem Dele Alija a tu su negde, opet po meni, pa se ne bori za titulu. Ima Totenhem Kejna a vi Lukakua, i svima sem navijačima Junajteda ta dva igrača će biti u najmanju ruku tu negde. Pogledaj odbranu Totenhema, pogledJ vezu. Meni su čak i oni kompletniji od vas, bez ljutnje.

          Tako da mislim da ste precenili svoje igrače. Nije isto Valensija sada i onda, i Valensija kod SAF i sad. Kod SAF može da igra igrač koji ne može nigde drugo, isto kao što kod Milojevića u Zvezdi može Milić da igra napadača u kv, koji ne bi izborio mesto prvog špica u timu iz dna tabele.

          Kupovina kupovina i samo kupovina.

          Imaju dve strategije:

          1) galaktikosi kupovina
          2)sadašnji Real kupovina

          Niste vi Chelsea, vi ste najbogatiji klub na svetu i ovo je sada neozbiljno da ne koristite momentum.

          Znač ili pući 350 miliona, dovedeš Benza/Iguaina kao džokera, dovedeš levog desnog beka, Bejla, Perišića, Vilijana, Tobija, nekoga od njjih bar, ili spucaš u talente po Italiji i Španiji 130 miliona i gradiš tim.

          Čim su uzdanice Englezi Lingard, Rašford, Jang, Mektominej, to ne ide... Jedan je SAF, treba krenuti dalje.

          Comment


          • Malkom, Pulsic, Draksler, Ikardi, Dibala, ni za koga se ne vezuju. Imam utisak da Atletiko Madrid ima veću moć da dovede igrača a finansijski šijete sve klubove rame uz rame sa Realom koji je pametno kupivao sve što se pametno mogli dovesti.

            Ko vama brani da nadjete Kovačića iz Intera ili Modrića iz Totenhema?

            Ne vi bi da Pulisic predje u Real pa posle da ga jurite za 200 milki i da pricate kako su svi igrači zauzeti. Odakle je taj Dibala došao, gde je ponuda za Kavanija i kapitenska traka oko ruke itd?

            I Siti je dva puta jači baš te igrače koje si nabrojao.

            Svi dovode igrače koji možda buknu možda ne, a vi nešto mudrujete. Ja ne mrzim United i malo mi glupo izgleda da tako klub propada pogotovo zbog Murinja i zbog Vidića gde je moj zemljak i kapiten moje Zvezde bio legenda.
            Last edited by Cassius Clay; 28-07-18, 12:58.

            Comment


            • Eno Vrsaljko ce vrv u Inter ,tako da Darmijan nece sad juriti Inter,ne znam ko ce.

              Nego sad mi problem za Cola ,sad bi trebao da pojuri po meni Sidibea,eto jos jedan koji bi legao MU

              Comment


              • Sadasnji Real je istrpeo Isca kad mu nije islo, i pokazali mu poverenje. Ovaj Man Utd nece Martiala. Imam utisak da nece nikog pod tom mantrom “fale nam 4 igraca”, svake godine.
                Copy-paste prica.
                Sadasnji Real je orkestar Modrica i Krosa, dok mi dovodimo kosarkaska krila da nam igraju sredinu i DONOSE CVRSTINU u opreznom fudbalu.
                Kao da nismo klub koji je inao Scholesa.

                Comment


                • Vidi ovako, jedno je igrati za Totenhem a drugo je igrati za Utd, to odmah da rascistimo.
                  U Utd je mnogo veci pritisak pa tako i biti menadzer.
                  Oni nisu pod pritiskom osvajanja trofeja, dok Utd jeste.

                  Ej, oni su se sa Lesterom borili za PL i nisu dobili tu bitku a manje vise isti igraci, sad su iskusniji. Utd tad uzeo FA kup, stigao Portugalac i uzeo Ligu Evrope, Liga kup a Totenhem nijedan trofej. Pa znas kad bi se Dele Ali provlacio u Utd kad odjednom padne sa formom? Kejnov post u avgustu? Ljorisove gluposti s vremena na vrijeme?

                  Mnogo su veca ocekivanja od igraca i menadzera Utd nego od igraca i menadzera Totenhema.

                  Sto je vec neko pisao nije fora u dovodjenju igraca cisto da bi doveo. Treba da znas da iskoristis one koje vec imas na najbolji moguci nacin.
                  Hated, adored never ignored

                  MUFC

                  Comment


                  • Pa brate jesi ti to upravo stavio Iska i Marsijaka u istu rečenicu? Gde porediš razmaženog Francuza sa Iskom koji je goreo da se dokaže.

                    Baš se i borii da se dokaže jer je imao konkurenciju. Mora da vam bude tim pun boljih igrača i tu je početak i kraj priče, sve drugo su gluposti.

                    Inače Miki28 ja vas poredim sa Totenhemom zbog igrača, pa vi puštatete takve igrače u Junajtedu. Umesto da se odreši kesa, vi se sramotite i gledate u Marsijala. Poražavajuće. Teraj tog malog u tri lepe, vidi li on Aleksisa koji je stariji ne znam koliko?

                    Ako mu se ne igra kod Murinja neka ide negde drugo. Šta je kriv Murinjo koga obožavaju svi igrači? Znaš kad bi tako kod Pepa divljao?

                    Poslao bi gs u 15. tim sa omladincima.

                    Nego je Murinjo smekšao i sve je Vladan u pravu. Neprepoznatljivo je smekšao i dopušta da ga i kurta i murta zajebavaju.

                    Takav pristup da je ima npr u Realu (Marsijal) samo bi nestao. Oni i Siti imaju fond igrača, nećeš da igraš ćaooo.
                    Last edited by Cassius Clay; 28-07-18, 13:12.

                    Comment


                    • Originally posted by Busby Babe View Post
                      Sadasnji Real je orkestar Modrica i Krosa, dok mi dovodimo kosarkaska krila da nam igraju sredinu i DONOSE CVRSTINU u opreznom fudbalu.
                      Kao da nismo klub koji je inao Scholesa.
                      Je li onda podržavaš Mourinha ili ne?
                      Govorite tu da Ed svaku njegovu zelju mora dovesti bez obzira na godine i cijenu i onda kad je većinu doveo onda se skuzi da ipak nisu dovoljno dobri ili da trener nije izvukao iz njih najbolje igre
                      Naravno da mu perez to nije dopustio
                      Mislim da je u zadnje 2g s mourinhom jasno da je taj nogomet super ali prije 10g a sad u 2018g to ne uspijeva
                      Jedna Sevilla koja nema nijednog vrhunskog igrača u sredini (banega je odlican ali nije niti blizu vrha) nas izdominira kao Barca sa xaviem i iniestom a ovi naši dvometraši ne mogu spojiti dva pasa
                      Zato dovedi tog thiaga, daj šansu pereiri iako nema 2m i idemo vidjet kako cemo igrat


                      Sent from my iPhone using Tapatalk

                      Comment


                      • Originally posted by Uroš View Post
                        Malkom, Pulsic, Draksler, Ikardi, Dibala, ni za koga se ne vezuju. Imam utisak da Atletiko Madrid ima veću moć da dovede igrača a finansijski šijete sve klubove rame uz rame sa Realom koji je pametno kupivao sve što se pametno mogli dovesti.

                        Ko vama brani da nadjete Kovačića iz Intera ili Modrića iz Totenhema?

                        Ne vi bi da Pulisic predje u Real pa posle da ga jurite za 200 milki i da pricate kako su svi igrači zauzeti. Odakle je taj Dibala došao, gde je ponuda za Kavanija i kapitenska traka oko ruke itd?

                        I Siti je dva puta jači baš te igrače koje si nabrojao.

                        Svi dovode igrače koji možda buknu možda ne, a vi nešto mudrujete. Ja ne mrzim United i malo mi glupo izgleda da tako klub propada pogotovo zbog Murinja i zbog Vidića gde je moj zemljak i kapiten moje Zvezde bio legenda.
                        Sta ce nam Ikardi? Sta ce nam Kavani? Mi imamo menadzera koji igra sa jednim napadacem i imamo napadaca, Lukakua.

                        Kovacic iz Intera? Modric iz Totenhema? Cekamo da Real nekog dovede pa da ga kupimo?
                        Ti bjese volis Portugalca? Pa sta mislis sto se ne ide vise po mladje, talentovane igrace sa mnogo potencijala?

                        Daj Edu spisak Malkom, Bejli, Pulisic, Dembele ili tako neko i garantujem ti da ce jednog dovesti. Zasto? Mladi su, imaju mnogo potencijala i za Eda izgleda najvaznije, imaju vrijednost za dalju prodaju.

                        Menadzer i covjek za transfere nisu na istoj talasnoj duzini. Veliki problem.
                        Ni meni kao mnogima ovdje nije jasno cemu nvi ugovor ako neces da podrzis menadzera 100% koliko god ga ja ne volio? Znaci klub smatra da on moze top 4 da izbori, zadovoljavaju se time ali sto onda menadzer? Jel Portugalac postao Wenger?
                        Hated, adored never ignored

                        MUFC

                        Comment


                        • Morate shvatiti da bi Murinjov fudbal funkcionisao odbrana tima mora biti vrhunska, a nasa je daleko od toga.

                          Sent from my Mi A1 using Tapatalk
                          sigpic

                          Comment


                          • To sto su mladi nista ne znaci, vidjeli smo sa Souom kako je ispalo, svi smo mislili bek za narednih 15 godina, jbg mladost i talenat nista ne garantuju, zato su bolji Perisic i Vilijan, jer su jaki, jer se ne povrjedjuju, jer su mentalno stabilni i donose istog momenta prevagu, ne moras da ga cekas i da gatas. Opet stvarni fudbal nije FM, mladi igraci prolaze kroz razna sranja obicno, traze svoj stil, imaju masu para, to su maltene tinejdzerske godine, oce da zive, da se provode, treba biti posvecen fudbalu 24 casa dnevno, nisu svi kao Kristijano ili Ibrahimovic pa i u poznim godinama izgledaju kao savrsene fizicke masine, pritom su mentalno na najvecem mnogucem nivou. Mladi igraci su uvijek kocka i uvijek ih cekas. Uvijek.
                            sigpic

                            Comment


                            • Ti ako sa Lukakuom samo napadaš titulu srećno. Nije to Dijego Kosta da sam izmisli gol. Srdjane eto ni odbrana nije vrhunska. Baš nema nikakav pečat da kažeš e Junajted je tu jak.

                              Miki28 ti kažeš da bi klub doveo te igrače sa spiska nego Murinjo ih ne želi? Nisam to znao, gde je izjavio da ne želi ts igrače i generalno mladje i perspektivnije? Ja sam skontao da se on ništa ne pita.

                              Jeste ali klub kao Mančester može da priušti po roku dva instant i dva perspektivna najmanje. Od 4 perspektivna neka se pogodi jedan, ti si na dobitku.

                              Junajted treba da prestane da se ponaša kao da je neki mali klub i to je činjenica. Treba izaći na tržište pa možda i preterati sa kupovinom, bolje da bude šira klupa nego uža. Eto taj Najngolan ode u Inter. Tiago se klacka u Bajernu, Fekiru šta fali, oko Pjanića se ne spominjete.

                              Ne znam, očekivao sam i kupivinu rsdi kupivine čisto da se demonstrira sila. Bar Bejl ili Grizman od jačih.
                              Last edited by Cassius Clay; 28-07-18, 13:25.

                              Comment


                              • Originally posted by Uroš View Post
                                Pa brate jesi ti to upravo stavio Iska i Marsijaka u istu rečenicu? Gde porediš razmaženog Francuza sa Iskom koji je goreo da se dokaže.

                                Baš se i borii da se dokaže jer je imao konkurenciju. Mora da vam bude tim pun boljih igrača i tu je početak i kraj priče, sve drugo su gluposti.

                                Inače Miki28 ja vas poredim sa Totenhemom zbog igrača, pa vi puštatete takve igrače u Junajtedu. Umesto da se odreši kesa, vi se sramotite i gledate u Marsijala. Poražavajuće. Teraj tog malog u tri lepe, vidi li on Aleksisa koji je stariji ne znam koliko?

                                Ako mu se ne igra kod Murinja neka ide negde drugo. Šta je kriv Murinjo koga obožavaju svi igrači? Znaš kad bi tako kod Pepa divljao?

                                Poslao bi gs u 15. tim sa omladincima.

                                Nego je Murinjo smekšao i sve je Vladan u pravu. Neprepoznatljivo je smekšao i dopušta da ga i kurta i murta zajebavaju.

                                Takav pristup da je ima npr u Realu (Marsijal) samo bi nestao. Oni i Siti imaju fond igrača, nećeš da igraš ćaooo.
                                Isko je imao losih perioda u Realu, jedne polusezone se nije mogao sastavit. Cak su bile price da bi ga Real prodao ali srecom po njih imali su strpljenja i sad uzivaju u njegovim igrama. Pomaze isto kad imas Ronalda, Krosa, Modrica, Ramosa, Bejla koji mogu da povuku kad te ne ide pa onda nije toliko pritisak na njemu.

                                Daj nemoj pricat da nismo davali love za transfere.

                                Ko se sramoti sa Marsijalom? Marsijal bi kod Pepa cvetao, isto tako i Rasford kao sto to cine Sane i Sterling. Nama menadzer nije Pep i necemo o tome sbbkbb ali da bi Pep imao vise strpljenja i izvukao vise od Marsijala i Pogbe to itekako.
                                Hated, adored never ignored

                                MUFC

                                Comment

                                Working...
                                X